Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: co po SB-800 ?

grypsy
    Gość

Domyślnie co po SB-800 ?

Witam.

Czy wiecie moze cos ...czy Nikon planuje w najblizszym czasie wprowadzic jakies nowe lampy na rynek ? Mam na mysli cos lepszego od SB-800 ? Nosze sie z zamiarem kupna ....i nie wiem czy brac...czy czekac ?!

Pozdrawiam serdecznie
    Bartek

Domyślnie

niedawno był wątek na ten temat poszukaj w wyszukiwarce

Domyślnie

czekac... czekanie to podstawa...

Domyślnie

Po pierwsze - brać. Po drugie -http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=42972 - bardzo skomplikowany zabieg zastosowałem: kliknąłem na "szukaj", wpisałem "następca sb800" i skopiowałem bodajże pierwszy wynik
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

grypsy
    Gość

Domyślnie

hehe jednak czasem to lenistwo jest straszne dzieki wielkie za link ....wiec chyba ja jednak wezme wszyscy sie zachwycaja....ja zawsze tylko swiatlo zastane...ale naczytalem sie ostatnio o dopalaniu lampa...i naogladalem prac...i stwierdzic musze, ze co jak co ...ale jednak lampa jest niezbedna w dodatku w moim amatorskim studiu...bede ja mogl wykorzystac....wiec same plusy jedynie z portfela ubedzie troche papierkow... ;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KozaK Zobacz posta
    Po drugie -http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=42972 - bardzo skomplikowany zabieg zastosowałem: kliknąłem na "szukaj", wpisałem "następca sb800" i skopiowałem bodajże pierwszy wynik
    Tylko, że ten wątek zawiera jedynie pobożne życzenia forumowiczów Plany Nikona są (póki co) jego słodką tajemnicą
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Zdwcydowanie czekac!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez furgon Zobacz posta
    Zdwcydowanie czekac!!!
    Na co? lampa nie szumi, najwyżej troszke piszczy...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

czekać do lata, będzie jaśniej!
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez furgon Zobacz posta
    Zdwcydowanie czekac!!!
    a co, masz jakieś nowe informacje na temat tego, że nikon wprowadza coś lepszego/nowszego niż iTTL? Po nowych body tego nie widać więc - na co czekać?
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów