Uzywam matrycowego z korekta na duzy minus+staram sie nie robic zdjec w samo poludnie [choc i takie sie zdarzaly wielokrotnie] i tyle chyba.
Dzieki raz jeszcze!
Szukaj
Uzywam matrycowego z korekta na duzy minus+staram sie nie robic zdjec w samo poludnie [choc i takie sie zdarzaly wielokrotnie] i tyle chyba.
Dzieki raz jeszcze!
No i ok,my....z Mają jesteśmy wyczuleni na kolor......![]()
Pzdr
Andrzej
....Marcin ,urlop miałeś..?
Pozdrawiam
Andrzej.
Rzeklbym ze wyczuleni jestescie na kolorY - w koncu roz i zielen to dwa![]()
A urlopu nie mialem... ale niedlugo nowy rok to moze cos ten teges...![]()
Oj zaczynasz zaczynasz Andrzeju...
Marcin, my jesteśmy wyczuleni na swoje pogięte monitory raczej, Andrzeja zaróżowia, a mój zazielenia - podobno, ale Andrzej nie przyzna się, że to jego monitor jest źle ustawiony
Ciekawe co mu nie pozwala...?
Na temat:
Ptakun piękny, miękko oświetlony, sposób naświetlania mam cały czas w pamięci, ale nijak teoria nie przekłada się u mnie na praktykę... brak weny twórczej i talentu...
Pozdrawiam
Maja
Już kiedyś pisałem, że naświetlasz te białe stwory perfekcyjnie. Jest tak dobrze, że zaczynam wierzyć, iż ptaszor jest wyrobem chińskich rzemieślników.Klasa!
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Witam
Za ciasno w pionie, proporcje mi się nie podobają.
Trzeba się czegos czepić!
"czuję jak rodzi się moc"
och nadobna dziewko! to znowu ty?
i znowu tak piękna
Maja, to ja nie wnikam co Wy macie z monitorami :P bo kto wnika ten znikaa co do matrycowego - nie sugeruj sie tym, u mnie jest tak - a u Ciebie moze lepiej bedzie na punktowym albo cos, trzeba probowac wszystkiego, dzialaj! wena sie nie przejmuj, to tylko taka wymowka dla leniuchow - e nie mam weny to nic nie bede robil :P
Waldku, rodzice tej czapli to z pewnoscia chinscy czaplowi rzemielsnicy wiec wszystko sie zgadza![]()
jurgen, w sumie racja - cos mi w tej focie przeszkadzalo i to chyba wlasnie proporcje - na dole nowa propozycja, moze taka lepsza![]()
Jarku, dzieki za wizyte![]()
A tu ten poprawkowy kadr [wiecej przestrzeni ogolnie] ze specjalna dedykacja dla Majki i Andrzeja - czyt. mniej rozowego i zielonego![]()
Jak i ten zly to nie bijcieostatnio jakos mi nie idzie kadrowanie
![]()
![]()
Witam..
Rozumiem Marcinie,że dla mnie jest górne 30% ptaka.Jest takie ,że ...b.ładne aż......Dzięki..!
Całość znacznie lepsza..!Nie ma powodów do wybatożenia...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
ten kadr mz lepszejszy![]()
Skontaktuj się z nami