Szukaj
To ja zaczne
1 - super morda,jakość super , ladny kadr
2 - piękny model , kapitalna GO .Z minusów troszke za ostre światło .
3 - piekne stonowane kolory , super ostro !
4 i 5 utwierdza mnie coraz bardziej w przekonaniu , ze nie dostałem kedziora , tylko parahybane .Moja sztuka jest bardziej czarna no i juz chyba dorosłego kedziora przerosła - DC 7 cm
Pozdrawiam Artur Moja galeria
1. Chyba najmniej mi podchodzi, głównie za sprawą kadru ...nie mam jednak pomysłu jak możnaby lepiej. Jakość bardzo dobra.
2. Bardzo fajna perspektywa i detal, GO w punkt, ciekawa modelka.
3. Zbliżenie i detal imponujące.
4. Jeszcze bardziej centralnie te oczy i szczękoczółki (czy jak to się tam nazywa).
5. Fajny kadr ...kolorystycznie trochę zlewają się z otoczeniem ...może rozwiązaniem byłoby jakieś kierunkowe, boczne oświetlenie ...cienie nadałyby plastyczności całemu ujęciu, bo trochę płasko wyszło.
Detal i GO ...to są atuty całej serii.
http://dorobisz.pl
ciemne body + jasne szkła
Turkuć i mrówkolew ...to jest to co miś lubi....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
bardzo naukowe i ciekawe foty1 wymiata.
Jak zwykle super
Mnie najbardziej podoba się Mrówkolew
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
dla mnie tez najbardziej... Mrówkolew![]()
Pozdrawiam
Maja
Kawał dobrej roboty!
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Dzięki
Cóż, szuflada szufladzie nie równaPodczas zdjęć mam zawsze dylemat. Z jednej strony robić wpierw zdjęcie "artystyczne", ryzykując ucieczkę owada, a potem robić zdjęcie dokumentalne lub vice versa. Niestety nie zawsze udaje się połączyć oba cele, więc bardzo dużo mam kadrów stricte dokumentacyjnych. Ponieważ prowadzę zajęcia z bezkręgowców muszę mieć odpowiedni materiał dla studentów najlepiej własnej roboty. Ten turkuć ma pokazywać "aparat gębowy typu gryzącego i przednie odnóża przystosowane do kopania" stąd ten zamysł skadrowania
Co do kopulujących pająków. Padła mi lampa i zdjęcia były niedoświetlone chyba z 4ev. Dość mocno je ratowałem, stąd te wariactwa z kolorami.
Jak coś się wykluje (dmucham na zimne) będę miał pająki do rozdania całkowicie za darmo, bo zgodnie z obowiązującym prawem nie mogę ich sprzedawać (ten gatunek objęty jest Konwencją Waszyngtońską, a w tym popapranym kraju bezkręgowców nie da się praktycznie zarejestrować...)![]()
Dark - A czym świecisz, jeśli można wiedzieć? Szkiełko to 105?
D750, D300s, D80, N 18-200 VR, T 12-24/4, T 17-50/2,8, N 35/1,8, N 50/1,8D, T 90/2,8, N 70-300VR, N 24 - 70/2,8, DRF-14, SB-800 i masa starych manuali M42.
Skontaktuj się z nami