//EDIT
BRAK NIEKTÓRYCH ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
pierwsze na gorąco:
2.
3.
Szukaj
//EDIT
BRAK NIEKTÓRYCH ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
pierwsze na gorąco:
2.
3.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 17-02-2025 o 21:46 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Fajnie! Technicznie jednak małe ale... Szkoda, że bliki w oczach prostokątne... - ale to czepialstwo prawdziwe! Gratuluję i prosimy o wiecej! Kadr jednak trochę z dołu bym uciął... Za duże połacie dekoltowe jak dla mnie;D
Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła
Ja to bym więcej dołu dał...ale jak kto lubi![]()
ładne czyste stockowepodoba mi się
po za jednym kosmykiem tym na prawie na czubku głowy po prawej stronie taki jakis potargany inaczej niż cała fryzura
![]()
mi sie podoba i nie przeszkadzaja mi absoludnie te softboxowe biki. moze tylko bym to zamknal w 4:3, albo cos mniej 'dlugiego', mz dolu za duzo.
pozdrawiam : )
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
I co ? Źle Wujek Dobra Rada podpowiedział ze światłem ?
Daaawaj więcej ! Bo tu widzę będzie materiał do oglądania![]()
DLatego zawsze zabiegam o towarzystwo Wujka
Wielkie podziękowania dla cioci Kasi za makijaż i nie tylko
Jaki dla wujka Marka za nalanie rozumu do głowy![]()
Piekna modelka i bardzo udany portret. Ehh a mogłem być z wami![]()
Seba, rewelacja jak dla mniedawaj więcej
![]()
D750 | N50/1.8 | N85/1.8 | N105/2.8
ładnie, czysto- podoba się![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Skontaktuj się z nami