Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Sikory

Domyślnie

Może.... to nie bedzie "odkrywcze",ale "czysty" kadr, to mnie akurat ,przy fotach ptic,to jest potrzebny jak gwóżdż w d.....
    W salonie to zdjęcia do dowodu...i to nie zawsze....

Szósteczka sympatyczna.

Pzdr
    Andrzej

...oczywiście szanuję inne poglądy....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Może.... to nie bedzie "odkrywcze",ale "czysty" kadr, to mnie akurat ,przy fotach ptic,to jest potrzebny jak gwóżdż w d.....
    W salonie to zdjęcia do dowodu...i to nie zawsze....

Szósteczka sympatyczna.

Pzdr
    Andrzej

...oczywiście szanuję inne poglądy....
    Oj Andrzej , Andrzej , lubisz jak galzki tna ptaka na pol , ja nie .Ale sznuje Twoje poglady

Domyślnie

Choć nie powinienem (chyba) wypowiadać się we własnej sprawie, to jednak mam takie samo zdanie jak Andrzej. Bardziej mnie rajcują fotki ptaków w naturalnych warunkach (wtedy ze względu na gałęzie zdecydowanie więcej wędruje do albumu). Takie upozowane na patyczku z mchem (choć technicznie nienaganne, pokazujące wszystkie cechy gatunku i na dokładkę naprawdę ładne) nieodmiennie przypominają mi to co widziałem w muzeum przyrodniczym . Trudno mi także zaakceptować tego typu zdjęcia przedstawiające gatunki, które naturalnie żerują na ziemi i tam je najczęściej spotykamy. Ale to jest moje zdanie i jak mówią "jeden lubi córkę, drugi teściową"

Domyślnie

Ale mi chodzilo o przeszkadzajki ktore sa przed modelkami , a nie o tlo, ale co tam .

Domyślnie

"Przeszkadzajki" przed obiektem faktycznie nie są miłe - sam zresztą pisałem tak o Twoich wróblach . Żeby jeszcze te stworzenia z ADHD brały to po uwagę . Wczoraj próbowałem podejść trznadle - siedziały tak głęboko w krzakach, że właściwie miałem same gałęzie z przodu (niewdzięcznicy)

Domyślnie

I oto wlasnie mi chodzilo .Pozdrawiam Jurek

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

1. najs
    2. bardzo najs
    3. w niezlej pozie - szkoda ze u tej kolezanki nie bylo lepszego swiatla...

4 i 5 na nie.

6. ok
    7. szkoda tej trawki czy co to, ktora przelazi przez sikore, bo reszta fajna
    8. najs

Szum mozna usunac i bedzie calkiem niezle, a z poprawek wykonanych przez Waldka to tylko 2 wersja - bo pierwsza jest marna strasznie...

Domyślnie

Czemu wszyscy chcą czwóreczkę wyrzucić?...jest całkiem sympatyczna...

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    ...staraj sie szukac czystych kadrow...
    Mówisz - masz Se zamontowałem "patyczek", a co
    9.

Andrzej , aleś dopracował 4, no,no

Dziękuję bardzo za komentarze (są dla mnie ważne - bo ciągle jestem na początku drogi). Ostrzegam, że to nie koniec sikor - sosnówka i uboga do poprawki.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Ostatnia tez jest najs! co jak co ale podstawiony patyk dziala bardzo czesto - oczywiscie na plus

p.s. Przerobka Andrzeja troche za mocna jak dla mnie...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów