Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: D70s - cena

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie D70s - cena

Witam,
    W zeszly weekend kupilem D70s. Aparat ma przebieg 2800 klatek (bylem zaskoczony), jest w idealnym stanie wizualnym. Do wszystkiego co jest normalnie w zestawie dostalem w komplecie druga oryginalna baterie Nikona i plastikowa oslone na LCD. Aparat kupiony u dealera Nikona w Dublinie posiada 3-mce gwarancji. Kosztowal mnie 480e. I teraz pytanie: drogo czy nie drogo? Ile za cos takiego zaplacilbym w Polsce (jesli w ogole dostalbym D70s z takim przebiegiem)? Moze za ta cene dostalbym cos lepszego?
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam
    sTn82

Domyślnie

Używane d80
    -------------------------
    S5 Pro / D50 / T 12-24 / N 28-105 / 28/2.5 / 135/2.8 / SB-600 / Duperele

Domyślnie

No wlasnie niekoniecznie. Widzialem uzywane d80 za cos ok 650-670euro. Roznice w cenie wole zaoszczedzic do Sigmy 10-20
    Pozdrawiam
    sTn82

Domyślnie

480 Euro x 3.60 pln/Euro = ok. 1700 pln. W Polsce zapłaciłbyć troszkę mniej (ok.1300-1500pln), ale u Ciebie lokalnie ceny mogą być wyższe. To zrozumiałe.
    Kupiłeś, jesteś zadowolony. Po co teraz zastanawiać się nad tak przyziemnymi sprawami.
    Pozdrawiam!
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

hmm, dziwne jest to co piszecie, bo ja kupilem w Polsce mojego NOWEGO d70s prawie rok temu, bo w lutym 2007r. i dałem 1200zł
    D70s + Tamron 17-50mm f/2.8 + Tamron 55-200mm + SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skagen Zobacz posta
    hmm, dziwne jest to co piszecie, bo ja kupilem w Polsce mojego NOWEGO d70s prawie rok temu, bo w lutym 2007r. i dałem 1200zł
    Gdybysmy wszyscy mieli czatowac na takie ceny, to prawie nikt nie mialby aparatu. Miales fart i tyle. Jak widzisz, tenaparat, chociaz relatywnie stary, jest wciaz naprawde dobrym sprzetem dla amatora (tez mam d70s).

Kolega zaplacil dobra cene za aparat z malym przebiegiem, gwarancja i dodatkowym akumulatorem. Warto bylo wydac te pieniadze. W podobnej cenie jest teraz kit d40, czyli nic lepszego, bo obiektyw ma kiepski, a o samym body dyskutowac juz nie chce. Tylko gwarancja dluzsza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skagen Zobacz posta
    Ja swojego wtedy rocznego d70 z przebiegiem ok 10k z nikkorem 18-70 z dodatkową baterią, torbą, filtrem uv b+w pro, polarem też b+w, 2 kartami. zaplaciłem 1400zł wiec okazje się naprawde zdazają, ale nie zawsze warto na nie czekać miesiącami
    D70+D50+ N18-70 + N70-210 + N50 + SB-26......

Domyślnie

Jak najmniej , jak najbardziej przemyślanych. To świetny aparat, ale stawia wymagania przed użytkownikiem.
    Masz na mysli, ze zdjecia wymagaja dodatkowej obrobki?

W podobnej cenie jest teraz kit d40
    Zdaje sobie sprawe z tego faktu, ale mialem go w reku. Nie lezal mi ze wzgledu na to ze mam duze lapy. D 70s jest pod tym wzgledem ok. Do tego brak AF to porazka. Z tym wizjerem moglbym zapomniec o moich starych obiektywach. Nawiasem mowiac, porownujac wizjery F80 i D70s to tak jak porownac wygladanie przez okno do patrzenia przez dziurke od klucza
    Pozdrawiam
    sTn82

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stn82 Zobacz posta
    Witam,
    W zeszly weekend kupilem D70s.
    Gratuluje zakupu i nich służy jak najdłużej
    Cytat Zamieszczone przez stn82 Zobacz posta
    Kosztowal mnie 480e. I teraz pytanie: drogo czy nie drogo?
    To chyba nie ta kolejność, wg mnie chyba powinieneś najpierw popatrzeć ile kosztuje a potem kupować
    A tak to tylko najwyżej w brode sobie będziesz pluć że mogłeś taniej itp.
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Uprawnienia umieszczania postów