Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: W skateparku

Domyślnie W skateparku

Co Wy na to?

1.

2.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie hhmmm ...

no na mnie osobiście jeśli muszę być szczery zbytniego wrażenia nie robia :/ niestety ale może z czasem

Pozdrawiam Łukasz
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Dyziek wszystko wytłumaczył, a ja nic ciekawego nie dodam. Do mnie nie trafia pod żadnym względem.

Domyślnie

bardzo fajny skatepark ...

w takich fotkach podstawa (szczegolnie w krytym parku - nie ma tam szalenstwa ze swiatlem) jest lampa blyskowa - jesli nie masz mozliwosci uzycia jakiejs zewnetrznej (dodatkowej) to posilkuj sie chocby ta wbudowana - kombinuj, pytaj w razie czego - fotki ktore wrzuciles sa raczej dosc mierne ...

Domyślnie

na razie zbieram na SB-800
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

SB-800 - super sprawa (podobno), ale do tego typu zdjec nada sie KAZDA lampa z manualna regulacja sily blysku
    poszukaj na allegro, czasem nawet za 50 zl mozna cos fajnego kupic, w cenie jednej SB-800 mozna miec spokojnie 2 inne lampy + tanie, chinskie wyzwalacze do nich - jesli chcesz robic tego typu zdjecia to jest to w zasadzie niezbednik

Domyślnie

za cene sb800 kup se 2 x sb28 + radio z 2 wyzwalaczami z honkkongu

Domyślnie

ja myslalem ze to komorką robione, a to D80 trzaskaj zdjecia i oglądaj foty innych, a napewno beda efekty
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów