Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Koszykówka, podejście nr 2 ;)

Kilka dni temu robiłem kosza pierwszy raz, dziś (a raczej juz wczoraj, bo juz po 24) miałem drugą okazję...
    Pytanie do Was brzmi - czy jest lepiej w porównaniu do temtej relacji? (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=46647)

A więc lecimy...

KSSSE AZS PWSZ Gorzów - CCC Polkowice 76:50

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

wojteh
    Gość

Domyślnie

WB - źle, kadry - do poprawy (np cheers lub 2 ), 6 - świetna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojteh Zobacz posta
    WB - źle, kadry - do poprawy (np cheers lub 2 ), 6 - świetna
    6 -- IMO -- bylaby swietna, gdyby byla na niej pilka. To samo jesli chodzi o 5tke.
    Co do WB -- nie jest idealnie, ale sam dobrze wiem, jak trudno sie "wspolpracuje" z oswietleniem naszych hal. Bardziej draznia roznice w ekspozycji, ale jak widac po EXIFach -- to tez niestety kwestia oswietlenia.
    Szkoda, ze do kompletu nie dolozyles zadnych fajnych zdjec z cheerleaderkami, bo to ktore jest, to niestety do kosza.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Przyznam, że nie spodziewałem się, że koszykówka to aż tak ciężki temat do fotografii...
    Często musiałem odrywać oko od wizjera by zlokalizować gdzie akcja się przeniosła...
    Też 6 mi się podoba i żałuje, że nie ma na niej piłki...niestety....

Zwróciliście uwagę na balans bieli... Z oceną tego parametru mam problem i zostawiłem tak jak był na zdjęciu (nie korygowałem go w C1). Mógłbym prosić o jakiś sposób, żebym miał jakiś punkt zaczepienia jak go ustawić ? Bo białe wydaje mi się białe, ale na to wygląda, że jednak źle mi się wydaje

Domyślnie hhmm

następnym razem poprosimy siatkówke zdecydowanie fajniejsze Panie ładniejsze pozy mają i w ogóle wszystko fajniejsze ( oczywiście rzecz gustu ) i mówię o tej piekniejszej stronie tego co widać na fotkach heh

ale wracając do Twojego pytania .... różnica jest taka że drugi reportaż ma fotki bardziej przykadrowane co zdecydowanie wyszło im na korzyść widać więcej emocji ... ruchu iii no własnie napiętych mięśni i takich tam a to mnie się nie podoba ;p ale to to akurat patrz wyżej heh
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    następnym razem poprosimy siatkówke zdecydowanie fajniejsze Panie ładniejsze pozy mają i w ogóle wszystko fajniejsze ( oczywiście rzecz gustu ) i mówię o tej piekniejszej stronie tego co widać na fotkach heh
    Powiem Ci tak, te dziewczyny (przynajmniej mowa o drużynie z mojego miasta) całkiem inaczej wyglądają na parkiecie, a inaczej w "cywilu"

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    ale wracając do Twojego pytania .... różnica jest taka że drugi reportaż ma fotki bardziej przykadrowane co zdecydowanie wyszło im na korzyść widać więcej emocji ... ruchu iii no własnie napiętych mięśni i takich tam a to mnie się nie podoba ;p ale to to akurat patrz wyżej heh
    Tak, starałem sie bardziej ciasno kadrować.. bo za szerokie kadry zarzucono mi w przypadku tego pierwszego podejścia

Uprawnienia umieszczania postów