Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: beata w

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie beata w

//EDIT
    BRAK NIEKTÓRYCH ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

1 2
    3
    4
    5
    6 Wstawiam pomimo, że wiem, co powiecie Oto i Ona, moja lalka z porcelany
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 11:51 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    www.osta.digart.pl
    ------------------
    Ice Ice Baby ...

Domyślnie

5 podoba mi się najbardziej! Choć ciut przerysowana i nieostra jakaś?

Całość rewelka. Takimi zdjęciami to niejeden chciałby się pochwalić!
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Domyślnie

Mnie najbardziej podoba się trójka, szumnie nieco i kadrował bym inaczej, ale to spojrzenie...

Domyślnie

swiatlo mizerne było nie mogę się poszczycic pro lampami
    Dziekuję za odwiedziny
    www.osta.digart.pl
    ------------------
    Ice Ice Baby ...

Domyślnie

Po namysle jeszcze dwójeczka jest bardziej cool Nie znam sie ale makijaz rozswietla znakomicie twarzyczke modelki. Cudo!
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

sailor
    Gość

Domyślnie

jesli napisze to co mysle to bedzie ze sie wyzywam .. wiec powiem tylko ze 3ka najlepsza z serii

ps. argument o braku profi lamp nie jest argumentem. podobnie mizernego swiatla. jak go brakuej to sie nie robi sesji albo zmienia miejsce.
    co do lamp - spojrz na prace Bonzo ktory robi najzwyklejszymi blyskogratami. sprzet nie jest najwazniejszy.

Uprawnienia umieszczania postów