Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: beata w

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anna binkiewicz osta Zobacz posta
    sailor, ale czego ja sie mogę nauczyc z mało konstruktywnych, niejasnych komentarzy. Nie boje sie krytyki.
    spijrz w watek ze zdjeciami Maiki - niewazne ze pisza ci ze zdjecie jest nieostre, zle skadrowane i zle oswietlone to ty nadal mowisz ze cie to wali i i tak ci sie podoba. kiepsko z tym przyjmowaniem krytyki

tobie troche pokory nie zaszkodzi
    mi pokory?? w zadnym wypadku .. jak biore to wszystko a nie chcialbym by braklo dla innych wiec zrezygnuje dla dobra ludzkosci

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    spijrz w watek ze zdjeciami Maiki - niewazne ze pisza ci ze zdjecie jest nieostre, zle skadrowane i zle oswietlone to ty nadal mowisz ze cie to wali i i tak ci sie podoba. kiepsko z tym przyjmowaniem krytyki
    Sorry,że sie wtrącam ale dokładnie tak było....

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    mi pokory?? w zadnym wypadku .. jak biore to wszystko a nie chcialbym by braklo dla innych wiec zrezygnuje dla dobra ludzkosci
    Ja mam podobnie z pracą - uważam ,że praca to najwyższe dobro a jak wiadomo każdym dobrem trzeba sie dzielić z innymi, więc i ja to robie dzieląc się pracą ze swoimi pracownikami tak,że dla siebie nie zostawiam niczego ( do zrobienia)

Domyślnie

koledzy w wątku z Majką nie wtrąciłam się ani razu w Wasze wywody, pisaliscie pisaliście a ja nawet do tego nie zaglądalam, a zdjęcie wstawiłam ze względów sentymentalnych, dopisałam potem, ze zdjęcie było zrobione przed sesją itd, ale skoro lubicie sie pastwić, odgrzewajcie odgrzewajcie

a do Ciebie Vodafone: nie wiem czy nie jesteś "klonem" sailora, bo co on zaraz i ty ..."dwa bratanki"

dziękuję za kolejny koment nie na temat, bez wskazania jak zrobić to lepiej, co poprawić. Konstruktywność nie jest waszą mocna stroną.
    www.osta.digart.pl
    ------------------
    Ice Ice Baby ...

sailor
    Gość

Domyślnie

w wątku z Majką nie wtrąciłam się ani razu w Wasze wywody
    nie moge go odnalezc ale mam zupelnie inne wrazenie... moze starcza pamiec jzu zawodzi
    zdjęcie wstawiłam ze względów sentymentalnych, dopisałam potem, ze zdjęcie było zrobione przed sesją itd,
    do zdjec sentymentalnych jest kategoria album. chco wg mnie tam tez sie nie nadawalo. po co wrzucac przypadkowe przedsesyjne pstryki na forum? rozumeim jakby to bylo kawalkiem wiekszej calosci i jakby soba cokolwiek reprezentowalo. wiesz, ja mam wiele sentymantalnych gniotow ktore leza na plytach i ktore czasem z rozrzewnieneim ogladam wspomnajac dawne czasy. watpie jednak by kogokolwiek na forum interesowaly moje sentymenty szzcegolnie w pstrykaczowym wydaniu. przestanmy sciagac galerie forum do poziomy fotka.pl

bez wskazania jak zrobić to lepiej, co poprawić. Konstruktywność nie jest waszą mocna stroną.
    ja mam tylko jedna rade .. zmienic nastawienie do forum z postawy agresywno roszczeniowej na normalna prezentowana prez wiekszosc forumowiczow

a ze konstruktywny w koemntarzach nie jestem wg ciebie to postaram sie nie wypowiadac w twoich watkach co by off topu nie robic.

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Vodafone: nie wiem czy nie jesteś "klonem" sailora, bo co on zaraz i ty ..."dwa bratanki"
    O jej... brak mi słów na takie teksty po prostu " no comments "

Domyślnie

Offtopnęło się, ale wracając do zdjęć - moim zdaniem seria bardzo udana, szczególnie numerki parzyste. Rzeczywiście przydałoby się w trochę więcej światła, ale cała reszta - kadrowanie, obróbka do B&W, klimat - trzymają wg mnie dobry poziom.

edit: I jeszcze nad kolorystyką trochę chyba popracowałbym, szczególnie kolorem skóry, który jest dosyć niejednorodny (np. 2 vs 4).

Domyślnie

mnie rownież podobają się Twoje zdjęcia ,wybieram nr 1 i 3 pozdrawiam

Domyślnie

dziękuję za kolejny koment nie na temat, bez wskazania jak zrobić to lepiej, co poprawić. Konstruktywność nie jest waszą mocna stroną.
    koleżanko, jak pisalem w PW offtop sam sie nie zaczął
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

pisałam komentarz do każdego zdjęcia ,ale stwierdziłam ,że to nie ma sensu.Podoba się 3 i 6.Kadrujesz jak zwykle tak samo,nic się nie zmieniło,te same cięcia glowy.Na zdjęciu potrafisz przepalić i niedoświetlić zarazem,zostawiając czarna plamę(patrz zdjęcie nr 2).Mimo niedociągnieć sesje odbieram pozytywnie,bo modelka cuuudoooo.
    p.s. porównaj nos z zdjęcia nr 5 i nr 6.

Domyślnie

Nie wiem po co się spinacie o jakieś głupoty. Zdjęcia są dobre.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów