Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie plenerowy zasilacz poszukiwany

czy ktokolwiek z konstruował albo nabył coś takiego: http://www.pstryk.pl/details:6614/fomei+power+star+1
    a jak już ma to prosze o opinie. w sumie nie wiem jak to nazwac generator, przetwirnica? a moze jest coś takiego taniej i nie nazywa sie fomei tylko cińczyk? i może waży wiecej ale taniej? ma osłużyć dwie lampy elfo 500Ws
    może jakaś kombinacja akulmulatora żelowego z przetwornicą jezeli tak to jaką pojemność dobrac czy 12 Ah wystarczy na ile błysków jak to policzyć... wiecej niewiadomych niż odpowiedzi. aiuto
    druga strona mocy, canon

Domyślnie

Ja na razie zakupiłem coś takiego: Tronix Explorer 1200 Ws, ale jeszcze nie zdążyłem przetestować. Kupowane przez internet, przyszło do Polski w ciągu tygodnia, razem z cłem i torbą wyszło mi ok 1000 zł.

Napiszę więcej jak w końcu wezmę to w teren i sprawdzę.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cmons Zobacz posta
    Ja na razie zakupiłem coś takiego: Tronix Explorer 1200 Ws, ale jeszcze nie zdążyłem przetestować. Kupowane przez internet, przyszło do Polski w ciągu tygodnia, razem z cłem i torbą wyszło mi ok 1000 zł.

Napiszę więcej jak w końcu wezmę to w teren i sprawdzę.
    No, ciekawy jestem tego zasilacza. Napisz koniecznie jak juz cos na nim popstrykasz.

Domyślnie

Fomei to bardzo solidny generator, w dodatku masz w Polsce serwis (medikon). Z rozwiązań alternatywnych polecam jakiegoś mocnego ups koniecznie z zimnym startem. Więcej możesz poczytać tutaj i tutaj

Uprawnienia umieszczania postów