Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    ... Nemeth ale oni cię kokietują ;] ... Zdjęcie oczywiście, że dobre ale przyczepić się jest do czego. Jak dla mnie kadr zbyt centralny.
    Nie zabierałem zdania w tej dyskusji wyłącznie z powodu wspaniałej dedykacji to zdjęcia, ale skoro już ktoś prawdę napisał to tylko dodam, że:
    - kadr centralny mógłby być, ale przy formie kwadratu i dużo mniejszej łódeczce,
    - natomiast o wiele ciekawiej było by bardziej z boku, w szerokim poziomie ukazującym bezmiar tego lodowego pola, oczywiście całość z zachowaniem zasad kompozycji.

pozdrawiam i do życzeń się przyłączam

wiesiek

Domyślnie

ktoś powie: ile można łódek oglądać..
    a ja powiem, Nemetha łóódki można, bo każda jest tego warta
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Anchel - fakt - glow mnie irytuje i pewnie to zmienie. To efekt DRI.

wi_ni - zgodzę sie co do kwadratu. Tylko gdyby sie dało to bym zrobil . Mam poziomą kompozycję, pokazującą bezmiar lodowego pola. Zdjęcie poprawne z zasadami kompozycji i wiesz co? Mdli mnie ja jego widok A to bardzo niedobrze.

Oczywiście można było umieścić łódkę bardziej w prawo unikając masztu w centrum ale wowczas nie miałbym słońca w kadrze (poziomy kadr mi nie pasował). Może i kombinowałbym jeszcze z innym kadrem ale chwile po zrobieniu tego zdjęcia załamał sie pode mną lód i zaliczyłem kąpiel i mówiąc otwarcie przeszła mi ochota na kombinowanie

pozdr.

Domyślnie

Mam świeczki w oczach - wzruszyliście mnie wszyscy - Maciek dziękuję za dedykację i wszystkim dziękuję za trzymanie kciuków i gratulacje. Jak dojdę do siebie to się pochwalę moim syniem ukochanym. Dzięki
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Eh - niesamowite
    Pozdro
    NIKON

bombel
    Gość

Domyślnie

Co prawda nieco spóźnione, ale gratuluję i syna i świeczek w oczach! Samego dobrego dla Was!

Domyślnie

Dziękuję Bomblu. Ciepłe słowa nigdy nie będą spóźnione
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Gratulacje Grzegorka Niech Ci synek zdrowo rośnie

P.S. Nemeth - widzę, że kąpieli nie zaliczył Twój aparat? Czy woda była do kolan?
    Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
    D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro

Domyślnie

A niech tam trzeba Łódkę bols'ą na to konto, centralnie w gardło NASZE zdrowie WASZE
    Fotka przednia, Nemeth dobrze czynisz ja bym tylko maszt do pionu postawił, tak tyciuteńko w lewo górą i nic więcej nie zmieniał.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

Dzieki za opinie

Wody było do połowy łydek więc bez tragedii ... ale ja później jeszcze 5 h włóczyłem się po półwyspie

tomajk - jakbym maszt wyprostował to by horyzont był krzywy

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów