Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Mini panorama

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonMaliniacco Zobacz posta
    Ok. Wszedlem na dach budynku usytuowanego przy Tamizie (14 pietro) rozstawilem statyw, ustawilem aparat nacisnalem spust migawki i w zasadzie tyle
    na jakiej ogniskowej/iso/czas?
    ostatnio panoramy do mnie przemawiają
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez njght_84 Zobacz posta
    na jakiej ogniskowej/iso/czas?
    ostatnio panoramy do mnie przemawiają
    Ogniskowa 14 mm, ISO 100, czas 3 sek, f/4 - ale przeciez te ustawienia zalezne sa od zastanych warunkow oswietleniowych, dlatego nigdy exifa nie zachowuje

Domyślnie

nawet bardzo fajnie wyszło
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    super jak ''SIN CITY''
    dokładnie to samo mam skojarzenie, jeszcze tylko czerwonych akcentów brakuje..
    A tak na serio - super fotki, pozazdrościć

Domyślnie Sin City...

Skoro byla mowa o Sin City, to pokusilem sie o malutki eksperyment. Dalekie to od idealu, ktorym jest sam obraz filmowy, ale wiadomo jak to jest z nasladownictwem

Co mi tam... Najwyzej oberwe... Nie... oberwe jak ta lala...

Domyślnie

tak ap ropo trzeba prostować po 14stce?
    to miasto grzechu to kicz
    ale tamte pozostałe to możesz mi przesłać w jpg/tif i sobie na ścianie powieszę
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

No to jednak wstawiłeś do architektury i dobrze moim zdaniem zrobiłeś, bo zdjęcia są świetne. Nawet to ostatnie, na którym piszesz do mnie, że to miasto
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Uprawnienia umieszczania postów