No to jednak wstawiłeś do architektury i dobrze moim zdaniem zrobiłeś, bo zdjęcia są świetne. Nawet to ostatnie, na którym piszesz do mnie, że to miasto![]()
Szukaj
No to jednak wstawiłeś do architektury i dobrze moim zdaniem zrobiłeś, bo zdjęcia są świetne. Nawet to ostatnie, na którym piszesz do mnie, że to miasto![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Ostatnio coś długo myślę...
Byłem tu już i widziałem ten obrazek (ten pierwszy), ale dopiero teraz mi przeskoczyło z głowie i mogę spokojnie napisać, że jest świetny. Podoba mi się; sam chciałbym taki zrobić...
Bombel... dziekuje... Milo mi sie zrobilo, ze taki pozytyw uzyskalem od tak wielkiego czlowiekaPamietam Twoj pierwszy koment do swoich pierwszych fot
....
Robisz sobie ze mnie jaja, prawda? Uraziłem Cię, czy co?
Naprawdę mi się podoba ta pierwsza panorama, nie wiem o co chodzi z tym wielkim człowiekiem... Może idzie o ten koment (którego ja prawdę powiedziawszy już nie za bardzo pamiętam). Może przypomnisz mi zdjęice...
Bombel nie zartuje... ja zawsze sobie Ciebie stawialem jak wzor pewnego rodzaju fot... a Ty wtedy dales mi iskierke nadziei, ze ze tego, co ja staram sie uzyskac moze cos wyjsc... Nigdy mnie nie uraziles i jaj sobie nie robie... Dziekuje za Twoj pozytyw...
fajnie wyszlo w BW ale widzialbym troche szerzej w prawo![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Rany boskie, ja dawałem komuś iskierkę nadziei?! Nie poznaję siebie, ale skoro tak mówisz...
I że miało coś wyjść? No to widzę że wyszło, i to bardzo ładnie!
Miło jest się nie pomylić, co? Widzę, że ze mnie może być prorok...![]()
1 ma bardzo dobrą kompozycję, natomiast 2 trochę chaosu i bałaganu burzące efekt, przeróbka MIASTO GRZECHU niestety słaba (i pomysł i wykonanie), a już szczególnie ten napis
Dobre , dobre podoba sie, brawo.
![]()
Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.
Skontaktuj się z nami