Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Mini panorama

Domyślnie

No to jednak wstawiłeś do architektury i dobrze moim zdaniem zrobiłeś, bo zdjęcia są świetne. Nawet to ostatnie, na którym piszesz do mnie, że to miasto
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

bombel
    Gość

Domyślnie

Ostatnio coś długo myślę...

Byłem tu już i widziałem ten obrazek (ten pierwszy), ale dopiero teraz mi przeskoczyło z głowie i mogę spokojnie napisać, że jest świetny. Podoba mi się; sam chciałbym taki zrobić...

Domyślnie

Bombel... dziekuje... Milo mi sie zrobilo, ze taki pozytyw uzyskalem od tak wielkiego czlowieka Pamietam Twoj pierwszy koment do swoich pierwszych fot ....

bombel
    Gość

Domyślnie

Robisz sobie ze mnie jaja, prawda? Uraziłem Cię, czy co?

Naprawdę mi się podoba ta pierwsza panorama, nie wiem o co chodzi z tym wielkim człowiekiem... Może idzie o ten koment (którego ja prawdę powiedziawszy już nie za bardzo pamiętam). Może przypomnisz mi zdjęice...

Domyślnie

Bombel nie zartuje... ja zawsze sobie Ciebie stawialem jak wzor pewnego rodzaju fot... a Ty wtedy dales mi iskierke nadziei, ze ze tego, co ja staram sie uzyskac moze cos wyjsc... Nigdy mnie nie uraziles i jaj sobie nie robie... Dziekuje za Twoj pozytyw...

Domyślnie

fajnie wyszlo w BW ale widzialbym troche szerzej w prawo
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

bombel
    Gość

Domyślnie

Rany boskie, ja dawałem komuś iskierkę nadziei?! Nie poznaję siebie, ale skoro tak mówisz...

I że miało coś wyjść? No to widzę że wyszło, i to bardzo ładnie!

Miło jest się nie pomylić, co? Widzę, że ze mnie może być prorok...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Rany boskie, ja dawałem komuś iskierkę nadziei?! Nie poznaję siebie, ale skoro tak mówisz...

I że miało coś wyjść? No to widzę że wyszło, i to bardzo ładnie!

Miło jest się nie pomylić, co? Widzę, że ze mnie może być prorok...

O tak!

skafanderek
    Gość

Domyślnie

1 ma bardzo dobrą kompozycję, natomiast 2 trochę chaosu i bałaganu burzące efekt, przeróbka MIASTO GRZECHU niestety słaba (i pomysł i wykonanie), a już szczególnie ten napis

Domyślnie

Dobre , dobre podoba sie, brawo.
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów