Witam!!!
Dość lakonicznie dzisiaj napiszę .Kieliszki jak widać, czekam na konstruktywne wypowiedzi i przede wszystkim opinie na temat pracy.
Szukaj
Witam!!!
Dość lakonicznie dzisiaj napiszę .Kieliszki jak widać, czekam na konstruktywne wypowiedzi i przede wszystkim opinie na temat pracy.
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
inaczej bym kadrował, ale pomysł bardzo fajny![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Generalnie zdjęcie kadrowałem w....ale w przyszłym miesiącu kupuje "akademicką" wersję. Przed przekadrowywaniem to był raczej centralny punkt:P
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
fajny pomysł, kadr nawet, troszkę nie widzi mi się kolorystyka...
dobrą chwilę się zastanawiałem co to?. Pomysł bardzo dobry. Kolory i kadr do poprawy. dla mnie nawet bardziej kolory jak kadr.
tak szczerze mówiąc chciałem uniknąć centralnej kompozycji
Skontaktuj się z nami