Obrobka na LCD powiedzcie jak z kolorkami i ogólnie jak
1
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Obrobka na LCD powiedzcie jak z kolorkami i ogólnie jak
1
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-02-2025 o 11:59 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
jesli zdjęcie jest tak tragiczne ze nie warto nic napisac, to może do takiego dostane jakies wskazowki.
2
//EDIT
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 10-02-2025 o 12:00 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Jedynka lepsza. Ładniejszy kadr. Oczy modelki są niesamowite. Tyci tyci jednak sofcikowa ostrosc? A moze mi sie zdaje... A kolorki? Na jedynce skora wpada znow minimalnie (lub znow minimalnie mi sie zdaje) w odcien tego "czegoś" co ma na głowie.
Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła
Jedynka bardzo fajna ( u mnie kolorki super ) Dwójka też ładna ale bardziej podoba mi się jedynka![]()
co do tych kolorów to w tej chwili jest dramat z doborem odpowiedniej tonacji - u mnie na lcd jest OK , w pracy na lcd jest ciemno jak chcolera, na crt u kolegi jest ciemno, a na telewizorze lcd jest pieknie. Cholera musicie mi jakis prosty tutorial kalibracji taniego LCd zrobic.
co do ostrości to specialnie blurowałem bo 50tka przymknieta do ponad 7 jest masakrycznie ostra i az mi to przeszkadzalo![]()
U mnie na telewizorze LCD jest fajnie - kolory ok ( brak zastrzeżeń )
Fajnie. Jedynka lepsza jak dla mnie. Tonacja wpada za bardzo różowy - ale to u mnie a ja również mam tylko taniego LCD-ka![]()
Pierwsze zdjęcie bardzo ładne! Piękne, ciepłe spojrzenie! Bardzo piękne, bardzo ciepłe!![]()
Moim zdaniem 2!!!!kolorki extra, szkoda że w pierwszym tak ścięte czoło![]()
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
Skontaktuj się z nami