Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vuki
    trylogie Tolkiena kupisz dużo taniej!
    Dziwnym nie jest. Trylogia Tolkiena nudna jak wykład z Gramatyki Opisowej.

Domyślnie

ale panowie- ma to swoj jakis sens chyba . ludzie pracujacy w nikonie musze z czegos życ , sklepy maja jakąs marże i tak dalej , kupując aparat za granicami panstwa godzimy sie chyba niejako z tym ze nikt gratis nie da instrukcji bo niby dlaczego ma ktos ją pisac , kserowac czy cos! niebardzo się orętuje ale chciałem tylko zrobic wydruk na kartach formatu a4 bo Polską instrukcję mam ale oczy stare i ciezko czytac.

[ Dodano: Czw 16 Lut, 2006 ]
    dodam jeszcze ze aparat był kupiony w sklepie i mam paragon fiskalny.
    F.5 17-35 f2,8 28-70 f2,8 70-200 f2,8vr cyfrowy? - ciągłe przymiarki !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez F.5
    chciałem tylko zrobic wydruk na kartach formatu a4 bo Polską instrukcję mam ale oczy stare i ciezko czytac.
    skoro jest wydrukowana, kto ktoś musiał dokonac składu i łamania.
    Gdyby poświacił tylko troche wiecej czasu - a zamawiający z NP pomyslał
    - mogł wyeksportowac do PDF'a - i by było dla kazdego. No ale wtedy łatwo
    byłoby robic duplikaty - wiec nie jest to w interesie NP. Ale, może gdzieś
    "po cichutku" takowa jest w obiegu bo to zadem dylemat majac w kompie
    materiał przygotowywany dla drukarni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot
    Ale, może gdzieś "po cichutku" takowa jest w obiegu bo to zadem dylemat majac w kompie materiał przygotowywany dla drukarni.
    Osobiscie w to watpie... Takie cos -- jak raz "wycieknie" -- to jest nie do zatrzymania czy upilnowania...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot
    Ale, może gdzieś
    "po cichutku" takowa jest w obiegu bo to zadem dylemat majac w kompie
    materiał przygotowywany dla drukarni.
    Chyba ostatnią, piramidalną głupotą jaką bym w życiu popełnił, byłoby udostępnianie pdf-a ze zleceniem klienta. W rankingu najbardziej debilnych metod tracenia klientów i proszenia się o problemy, w dodatku bez osiągnięcia najmniejszej, minimalnej choćby korzyści, dałbym jej bez wahania medalową pozycję.

Domyślnie

btw: Czy w polskiej instrukcji do D200 wciaz wystepuja takie perelki jak "finezyjna jakosc obrazu" ?
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lolas
    btw: Czy w polskiej instrukcji do D200 wciaz wystepuja takie perelki jak "finezyjna jakosc obrazu" ?
    Lolasie, czyzbys mial jakies watpliwosci co do finezyjnosci obrazowania przez D200...?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

stig, nie smialbym watpic! Przeciez Nikony to aparaty rejestrujace najbardziej finezyjne obrazy
    Pozdrawiam, Lolas

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów