Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28
    kamon
    Gość

Domyślnie Sigma 17-70 do D50

Witam.

Sigma 17-70 jako alternatywa dla AF-S DX 18-70mm ? Co o tym sadzicie ? Na temat Nikona naczytalem sie samych dobrych opinii , a jak wypada na jego tle Sigma (jasniejsza troszke) i czy sa juz w sieci jakies sample ? Czy Sigmy sa faktycznie takie glosne i sporo wolniejsze od DX-ow ? Bede wdzieczny za info na ten temat.

Domyślnie

Dzięki kamon, że o to pytasz. Ja także nie mogę niczego wyszukać w necie, poza info prasowymi. A jak się na nas koledzy rzucą " od czego funkcja szukaj " to będzie na Ciebie
    dzielny jestem nie!
    NIKON Z6II | FTZ | N 50/1.4 G |N 14-30/4 S | N 24-70/4 S | SB-900 | SanDisk CFexpress 128 GB | Velbon ULTRA VOXi L + Triopo B-1

Domyślnie

Eeee - "szukaj" może się jednak przydać, bo jest dość długi wątek o tym szkle na forum

kamon
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroo
    Eeee - "szukaj" może się jednak przydać, bo jest dość długi wątek o tym szkle na forum
    W tym watku jest 12 wpisow w tym polowa o Sigmie 24-70.

Domyślnie

ponieważ jestem dzielny stoję za kamon-em
    w tych wątkach są tylko przypuszczenia, nikt szkła nie miał ( wtedy ) w ręku, ale będzie takie sobie bo to sigma
    NIKON Z6II | FTZ | N 50/1.4 G |N 14-30/4 S | N 24-70/4 S | SB-900 | SanDisk CFexpress 128 GB | Velbon ULTRA VOXi L + Triopo B-1

kamon
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zotornik
    ponieważ jestem dzielny stoję za kamon-em
    w tych wątkach są tylko przypuszczenia, nikt szkła nie miał ( wtedy ) w ręku, ale będzie takie sobie bo to sigma
    Dzieki zotornik. Mysle, ze we dwoch damy rade

Domyślnie

kamon
    ja mam to na co dzień, mój przyjaciel, nie może strawić mojego paska do aparatu marki ZENIT, a ja chcę mieć wygodny, miękki i z fajnymi zaczepami. Ale łazimy razem focić i nawet rozmawiamy ze sobą

Domyślnie

Z tego, co kojarzę, to nadal nikt tego szkła nie miał w rękach, więc i tak pozostaje cierpliwie czekać.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

szkiełko już jest dostępne na zachodzie, a za parę dni i u nas...wygląda ciekawie, a w praktyce zobaczymy jak się znajdzie paru szaleńców co je kupi, przeteści, łobluka...i zapoda wyniki na forum
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

kamon
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF
    szkiełko już jest dostępne na zachodzie, a za parę dni i u nas...wygląda ciekawie, a w praktyce zobaczymy jak się znajdzie paru szaleńców co je kupi, przeteści, łobluka...i zapoda wyniki na forum
    Jest juz dostepne to prawda, ale nie chce sie bawic w pioniera i za 300 Euro kupic kota w worku choc ze srodka worka faktycznie slychac miauczenie kota

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów