Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Pretekst

Domyślnie

piekne zdjęcia mimo, że sprzętem bez duszy

pozdrawiam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kuba, no to nas wziales podstepem ale oplacalo sie - wbilem do galerii i mimo ze ogolnie wole ptaki w Twoim wykonaniu to moge bez mrugniecia okiem stwierdzic ze w obu dziedzinach spisujesz sie swietnie i oby tak dalej! a przy okazji wszystkiego dobrego w 2008 roku bo nawet nie bylo okazji zeby zlozyc zyczenia! zeby Ci kurczakow i tancerzy przybywalo, zeby zdrowie pozwolilo na ich fotografowanie, zeby czas i swiatlo nie byly problemem, a pomocnikiem!! dawaj wiecej!

Domyślnie

Kubaman - wstawiaj więcej prosze na NKP. W galerii cała masa pięknych zdjęć, choćby polujące dzierzby i pliszki w locie. Wyrazy uznania.

Pozdrowienia

Domyślnie

shaolin, wstyd faktycznie z mojej strony. Wątek wstawiam pierwszy po Nowym Roku i nie składam życzeń :/
    dziękuję i wzajemnie

cosford, dzięki za miłę słowa. Tylko co to jest NKP?
    Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
    www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com

Domyślnie

Zapomnieliśta też o moim kuzynie z wybitnych ptasiarzy;] - gen. PIRX
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Domyślnie

Tak jak raczej nie lubię pionowych kadrów, tak ten mnie przekonuje. Pokląskwa cudnie pokazana! Galeria super
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

tak a propos galerii - robi mi ją firma, jest obszerna i na pewno zawiera masę bugów. Sam już znalazłem sporo, będę to od jutra zgłaszał do poprawek. Jeśli widzicie coś niepokojącego, to dajcie znać proszę.

Domyślnie

Do forum wybrałeś dobre zdjęcie, jedno z najlepszych a co najważniejsze jedno a nie kilkanaście w jednym gatunku. Nie wiem czy nie powinieneś zrobić podobnie na stronie www. Zdjęć kwokacza czy innych gatunków jest dużo a kolejne otwarte, jest równie rewelacyjne, co podobne do poprzedniego. Podając zdjęcia w tej formie skazujesz widza na przekopywanie się w poszukiwaniu nowych ujęć. Mając tak dużo dobrych zdjęć, ułożyłbym je w formie bardziej przypominającą to co zrobiłeś z miniaturkami. Zróżnicowane ujęcia, nawet tego samego ptaka będą oglądane jak ciekawy film. Miałeś instynkt i w miniaturkach nie zamieściłeś serii główek ptaków, jedna po drugiej niemal identyczna - tak samo zadziałaj przy zdjęciach galerii.

PS
    strona od strony graficznej jest super

Domyślnie

wiem, że trochę tak jest, że część ujęć jest podobna. ale to dlatego, że ja cienki bolek jestem i nie mam takiej dawki różnorodności. Focę ptaki dwa lata, a na serio od jednego sezonu i brakuje mi cukierków. Z drugiej strony cholernie mi się niektóre podobne ujęcia podobają. Na pewno z czasem wykluczę częśc zdjęć zastępując je - mam nadzieję - lepszmi i bardziej zróżnicowanymi ujęciami.
    Poza tym dla ptaków chyba zrobię katalog Moje Ulubione gdzie zgromadzę dawkę uderzeniową

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów