Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sigma 70-200 HSM Sample

Witam. Poważnie zastanawiam się nad zakupem tego obiektywu (zwłaszcza że niedawno ukazała się jego nowa wersja). Przeszukałem forum...ale przykładowych zdjęć wykonanych tym szkłem praktycznie brak. Wiem, że jest wśród nas kilku posiadaczy... prośba do nich - zamieśćcie coś. Serdecznie Pozdrawiam.

Domyślnie

Postaram sie wrzucic na dniach kilka zdjec. Mam Sigme jednak od niedawna i nie zrobilem jeszcze zbyt wielu zdjec...
    ps. Na zachete powiem, ze jestem bardzo zadowolony z tego obiektywu.

Domyślnie

Kolego jesli ci moge tylko podpowiedzieć to koniecznie przed zakupem zobacz jak ci ostrzy z twoim body mi z D200 kiepsko szło (wysyłałem do dystrybutora body i 2 obiektywy na 1 tydzien)
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadas Zobacz posta
    Kolego jesli ci moge tylko podpowiedzieć to koniecznie przed zakupem zobacz jak ci ostrzy z twoim body mi z D200 kiepsko szło (wysyłałem do dystrybutora body i 2 obiektywy na 1 tydzien)
    Popieram. Szkło nie jest tanie i takze polecam przed zakupem sprawdzic jak ostrzy z danym korpusem.
    Ja mialem to szczescie, ze pierwsza sztuka, ktora wzialem w sklepie do testow okazala sie bardzo dobra i w kazdym zakresie ostrzy w punkt.
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 12-01-2008 o 21:01

Domyślnie

Ja też chętnie pooglądam foty z tego szkła. Jak pisałem w innym wątku poważnie się nad nim zastanawiam, biorę pod uwagę też S 100-300 4.0. Fajnie jakby ktoś wrzucił fotki np. z TC x 2 na 400 mm
    , Mamiya RZ 67 PRO II, Nikon F 90X, D300, 10 kg szkła

Ostatnio edytowane przez KozaK ; 13-01-2008 o 11:00
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Uprawnienia umieszczania postów