Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Lewa część zdjęcia (a dokładniej Twój prawy profil) mam wrażenie, iż ma jakiś cieplejszy dziwny zafarb. Wynika to zapewne ze źródła światła. Technicznie jednak fota się broni. Ładnie uwypukliłeś swoją mocną stronę - niebieszczące oczy. Przyznaj się, chcesz tu kogoś poderwać na te oczy?
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Domyślnie

glisek: ustaw czarnego skina, przestanie przeszkadzać
    tumiwisizm: heh, niepotrzebnie się ogoliłem do zdjęcia
    baku127: wiem, światło to największy ból
    copywriter2000: zafarb dokładnie z tego wynika ...a oczy - w rzeczywistości mam bardziej niebiesko-szare niż takie, ale światło podczas robienia zdjęcie pozwala trochę je podkręcić; no i z cery zdjąłem nieco saturacji przez co są bardziej wyraziste (o zmiękczeniach i wyostrzeniach nawet nie wspominam)

autograf
    Gość

Domyślnie

Super, mi sie bardzo podoba.
    Pytanie do autora: moglbys zdradzic jakiego oswietlanie uzywasz, lub z jakiego korzystales strzalajac ta fote? Wlasnie chcialbym sobie cos na chate skompletowac - a taki efekt mnie satysfakcjonuje.
    Z gory serdeczne dziekuje!

Domyślnie

widzę, że zainspirował Cię teledysk Limp Bizkit pod tym samym tytułem co Twój, a i kadr jest identyczny z początkiem teledysku.
    Powiem więcej: nawet model jest podobny do Freda
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Super, mi sie bardzo podoba.
    Pytanie do autora: moglbys zdradzic jakiego oswietlanie uzywasz, lub z jakiego korzystales strzalajac ta fote? Wlasnie chcialbym sobie cos na chate skompletowac - a taki efekt mnie satysfakcjonuje.
    Z gory serdeczne dziekuje!
    ...a było o świetle :)
    ...trzeba czytać :p
    sb800 + lampka nocna -> przód
    2x 250w budowlane -> tył
    to co wpadało przez okno
    tło to biała ściana w pokoju
    ...pełen profesjonalizm ^^
    tak wymieszana temperatura oświetlenia strasznie wpływała na WB - trzeba było korygować
    jednak i tak nadal widać, że lewa strona jest cieplejsza od prawej

D_Z_I_A_D_E_K: dokładnie - inspirowane tym teledyskiem, jednak zrobiłem to nieco po swojemu (zachowałem jednak kadr i zamysł)

autograf
    Gość

Domyślnie

A mnie zainspirowal everyman, postaram sie niebawem cos takiego (tzn w tym stylu) strzelic

Domyślnie

Fajnie wyszło, zrobić sobie ciekawy autoportret to chyba ciężka sprawa, udało Ci się i dobrze mieć inspiracje jak widać
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów