Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: D1 problem

Domyślnie

Zarza, zaraz night jak mi sprzedawałeś swoje D1 pisałeś problemach i zapewniałeś zę to wina prądu, teraz deklarujesz tu zupełnei coś innego. W każdym razie z moich obserwacji z D1 przy nowszych dobrych bateriach niema żadnego problemu, od miesięcy nie miałem zadnego z takich jak wy problemy a wale nim sporo serii. niewiem mozę sie rozruszał. faktem jest zę smugi są na którejś z starych baterii dlatego ich nie używam wogóle.

Domyślnie nowa bateria

własnie dzis mi przysłali nowa baterie.wiec wszystko powinno byc jak nalezy narazie ją formuje,bo podobno trzeba ja 3 razy naładowac i rozładowac przez refresh w ładowarce.pisza ze dłuzej potem wytrzymuje podobno.

Domyślnie

I jak się zakończyła historia? Bo ja tu z wypiekami na twarzy czekam na ostatni odcinek!

Domyślnie

Nikon D1 i jego pańcio żyli długo i szczęśliwie? iron idem napisz jakie efekty ?

Domyślnie Pełny Sukces!!!

nie odpisywałem bo formowałem tą nową baterie.po jej włozeniu aparat chodzi jak nowy i wszystko jest ok zadnych smug ,teraz zaczynam formowac te dwie stare moze troche sie zregenerują i tez na nich bedzie wszystko działało. WIELKIE,WIELKIE DZIĘKI za wasze rady.dziadek D1 zmartwychwstał.

Domyślnie

z tego co miałem u siebie szkoda zachodu z tymi starymi, mi troche działają ale potem zaczyna aparat świrować szkoda zachodu, mma 2 dobre i na nich cykam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów