Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

minimalistyczny dom
    maksymalistyczna łąka
    czekamy na jeszcze
    z takich eksperymentów z czasem wychodzą ciekawe prace

Domyślnie

Tak... za jchyrą.
    To mi nie podchodzi.
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Mi sie podaoba, ciekawe, ale tego typu zdjecia chyba sie podobaja odrazu lub nie

Domyślnie

Wygląda jakby było zrobione w podczerwieni... jestem przeciwnikiem takiej ilości efektów - czasem się trafia - teraz niestety mi nie podchodzi... "minimalistyczny" kadr, wyostrzone... tytułowego "domu" prawie nie widać... nie można na nim skupić wzroku bo... krzaczory przeszkadzają... niebo jak po wybuchu bomby... ale to Twoja wizja, więc ją szanuję... poza tym zdjęcie poprawne techniczne od strony wykonania poza kadrem. Takie moje zdanie.
    Pozdrawiam. Jacek.... --++Te bestie mają ogromne serca++-- http://foto.mjtech.pl
    D40X + Kit / Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR IF-ED / SB-800 i drobiazgi w CaseLogic'u

Domyślnie

a mi się podoba z jednym małym ale.. lepiej by mi się widziało jak by dół przyciąć (tak ja się kończy ten czarny obszar po lewej na dole, nad nim ciachnąć ) i było by pięknie
    D80, Tk 12-24/f4, T 17-50/f2.8, Tk 50-135/f2.8, N 70-300G

Domyślnie

nie podoba mi się -wydaje mi sie fotką robioną na siłę (mysłe o obróbce) może w kolorze zyskałoby pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów