Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Naścienny

Domyślnie Naścienny

Walka z dyfuzorkiem trwa..

1.

2.

pozdrawiam

Domyślnie

Było go gwoździem do ściany! HAHA! Fajna 1! Podoba się!
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Domyślnie

fajna jedynka - taki prosiaczkowo, parówkowo, dzieciowy
    dwójka - kojarzy mi się trochę bardziej zawadiacko, ale nie powiem bo się wstydzę...
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

Pajączek fajny. Pokaz efekt na jakimś bardziej niewdzięcznym "materiale", który posiada z natury wiekszy współczynnik odbicia światła.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

Samiec Pholcus phalangoides, kto uwierzy, że ten drobny i delikatny gatunek zabija dorosłe kątniki!
    Świetny detal i dobre kadry. Oba mi się podobają. Na 2 GO wyszła bardzo interesująco... nogi powoli rozpływają się.
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Fajny łobuz.Jeszcze takiego nie "trafiłem"...Jedyneczka b.fajna..
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Na 2 wyglada jakby ten potwor stal sobie na obiektywie ciekawy efekt.
    Podoba mi sie, choc jak pomysle jak blisko byles tego robala, to mnie ciarki przechodza.
    Nikon D80 + Tamron 17-50, Nikkor 50 f1,8 + Tamron 90, SB800, tekturowe klamoty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leier Zobacz posta
    Pajączek fajny. Pokaz efekt na jakimś bardziej niewdzięcznym "materiale", który posiada z natury wiekszy współczynnik odbicia światła.

no wiem, że to nie to co Twoje "żuki" z gładkimi pancerzami ale próby trwaj, a jak trzeba to softboxa 100x100 zrobie

i rzeczywiscie do zabawy w domku lepszy by był nikkor 60mm niż 90mm ale plenerek najwazniejszy

dzięki miłe wpisy

pozdrawiam

Domyślnie

********** wyszło ,pozazdrościć tylko.Kojarzy mi się z białym pokojem i ufo.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów