Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Namiot bezcieniowy

Witam !
    Muszę kupić namiot bezcieniowy i moje pytanie jaką firmę polecacie, chodzi mi o bardzo dobre wykonanie może jest w tej dziedzinie jakaś firma wiodąca w której produkt warto zainwestować. Liczę na pomoc bardziej wtajemniczonych w ten temat kolegów... . Mam dwie lampy 400W więc chciałbym kupić coś w rozsądnym rozmiarze, dla takiej mocy lamp. Jeśli trzeba mogę też dokupić coś... Ogólnie proszę o rady w tej dziedzinie Z góry dzięki za odpowiedź.
    Ostatnio edytowane przez wronap ; 09-01-2008 o 20:46
    D200 | N 28-70/2.8, 50/1.4 | SB 800 |

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Prosisz - masz Myślę ze to najlepsza firma w tej dziedzinie i nie tylko

http://www.dicam.pl/lastolite_komora_swietlna_cubelite

Zadzwoń a oni doradzą jaki namiot do Twojego oświetlenia i nie tylko - bardzo fachowa pomoc !!!
    Ostatnio edytowane przez Vodafone ; 09-01-2008 o 22:54

Domyślnie

Namiot to prosta sprawa, ja mam swój z firmy quantuum. Całkiem dobrze sie sprawuje.

Domyślnie

Jak mnie kiedyś będzie stać na Lastolite to i tak kupię coś tańszego, a resztę kasy wydam na nowe szkło albo światełko
    Aktualnie też mam Quantuum i nie narzekam, wcześniej miałem Eltec i też był ok.

Domyślnie

Ja sie jeszcze nie orientuje w cenach Lastolite ale jutro zadzwonię to sie dowiem. Ale coś czuje, że będzie to bardzo ciekawa cena jak za namiot . Od razu pytanie - warto wydać więcej ? czy lepiej kupić Quantuum a resztę kasy wydać na coś innego... ???

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Dopiero co kupiłem zwykły namiot o dość dużych rozmiarach (120 cm) i myślę, że jest w zupełnosci wystarczający.
    Ostatnio edytowane przez Ram ; 10-01-2008 o 10:58

Domyślnie

Cena naprawdę "bardzo" fajna. Mogę za to kupić kilka namiotów Quantuum i chyba jednak kupie, może nie kilka ale przynajmniej jeden

Domyślnie

napisz może ile sobie chcą?

Domyślnie

Za sześcian - 90cm trzeba zapłacić coś ponad 500 zł (już dokładnie nie pamiętam). W stanach można taki nabyć za 110-130$. Dałbym nawet za ten namiot tyle ale jakbym wiedział że będzie on czymś lepszy...

Domyślnie

Ma trochę fajnych rozwiązań w środku (dodatkowe zaczepy na linki i druciki), jest zrobiony z materiału lepszej jakości. Ale jakoś mnie nie powalił na tyle, żeby kupować za pięć razy więcej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów