Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Panna L.

Domyślnie

Chyba się nie doczekam większego W takim razie przyłącze się do pochwał małego Bardzo pozytywnie - stylowo przypomina mi portrety pewnej osoby - nie powiem której
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Oszczędny w słowach Awatar Shtyrlyckyrlyc
    Miasto
    Wólka Rokicka/Lubartów/Lublin

Domyślnie

Bardzo Ciekawe...

heee śmieszne lewe oko takie zmysłowe a prawe chce spać... ale podoba mi się
    może się kiedyś nauczę focić

Domyślnie

Fajnie wyszło, szkło nie cieszy się dobrymi opiniami, a jednak dobra obróbka robi swoje i widać świetny efekt. Gratuluje!
    Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał

Domyślnie

ciepła fajna fotka

Domyślnie

Szczerze jestem zaskoczony Pozytywnie zaskoczony Waszym odbiorem tego zdjęcia. I nie tylko ja

Cytat Zamieszczone przez Smok79 Zobacz posta
    A co mi nie pasuje : biel poduszki - jakby przepalona, dekold - a raczej skóra dekoltu, ta lewa rączka z którą chyba nie było wiadomo co zrobić (i skóra na niej - jesli to PSuja to przesadzone) no i zmęczenie które widac pod oczami
    Samo zdjęcie w oryginale jest niedoświetlone trochę, podbiłem kontrast specjalne (przez nałożenie warstwy B&W z małym wypełnieniem). Obróbka wyłącznie na twarzy i to też niewielka . Reszta nieruszana. A zmęczenie... prawdziwe, po podróżach kochanymi PKP.

Cytat Zamieszczone przez szloser Zobacz posta
    podoba się,
    bardzo jasne ale nie zabrakło kontrasu na oczach i włosach.
    Zdjąłeś troche sporo kolorów,
    dlaczego ?
    Kontrast na oczach i włosach uzyskany dzięki nałożeniu warstwy B&W (filtr B&W z dynamicznym kontrastem). Zdjęcie kolorów tak samo. A dlaczego? Tak mi najbardziej pasowało... jak by były nasycone i ciepłe, to zdjęcie wyglądało strasznie słodko i cukierkowo, a po twarzy tego nie widać. Efekt raczej planowany i najbardziej mi pasował po kilku wersjach.

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Chyba się nie doczekam większego W takim razie przyłącze się do pochwał małego Bardzo pozytywnie - stylowo przypomina mi portrety pewnej osoby - nie powiem której
    Jak bardzo większa ma być ta wersja? Problem w tym, że nie zachowałem PSD... i mam na głowie okres kiedy to "wykładowcy są Sprite, a ja jestem pragnienie" Może w weekend usiądę i przygotuję większą.

Której? Nie kojarzę, na nikim się nie wzorowałem

Domyślnie

To ja przyłacze sie do pochwał zdjecie bardzo sie podoba, fajna kolorystyka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów