Chyba się nie doczekam większegoW takim razie przyłącze się do pochwał małego
Bardzo pozytywnie - stylowo przypomina mi portrety pewnej osoby - nie powiem której
![]()
Szukaj
Chyba się nie doczekam większegoW takim razie przyłącze się do pochwał małego
Bardzo pozytywnie - stylowo przypomina mi portrety pewnej osoby - nie powiem której
![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Bardzo Ciekawe...
heee śmieszne lewe oko takie zmysłowe a prawe chce spać... ale podoba mi się
może się kiedyś nauczę focić
Fajnie wyszło, szkło nie cieszy się dobrymi opiniami, a jednak dobra obróbka robi swoje i widać świetny efekt. Gratuluje!
Nikon D50, D80, D300s, D750, 16-28/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8D + 70-200/2.8, 105/ 2.8, Reporter 360 TTL + SB 800 + mega zapał
ciepła fajna fotka![]()
Szczerze jestem zaskoczonyPozytywnie zaskoczony Waszym odbiorem tego zdjęcia. I nie tylko ja
Samo zdjęcie w oryginale jest niedoświetlone trochę, podbiłem kontrast specjalne (przez nałożenie warstwy B&W z małym wypełnieniem). Obróbka wyłącznie na twarzy i to też niewielka. Reszta nieruszana. A zmęczenie... prawdziwe, po podróżach kochanymi PKP.
Kontrast na oczach i włosach uzyskany dzięki nałożeniu warstwy B&W (filtr B&W z dynamicznym kontrastem). Zdjęcie kolorów tak samo. A dlaczego? Tak mi najbardziej pasowało... jak by były nasycone i ciepłe, to zdjęcie wyglądało strasznie słodko i cukierkowo, a po twarzy tego nie widać. Efekt raczej planowany i najbardziej mi pasował po kilku wersjach.
Jak bardzo większa ma być ta wersja?Problem w tym, że nie zachowałem PSD... i mam na głowie okres kiedy to "wykładowcy są Sprite, a ja jestem pragnienie"
Może w weekend usiądę i przygotuję większą.
Której? Nie kojarzę, na nikim się nie wzorowałem![]()
D80/D7000 www.tech-blog.pl / galeria.tech-blog.pl
To ja przyłacze sie do pochwał zdjecie bardzo sie podoba, fajna kolorystyka
Skontaktuj się z nami