Szukaj
Dopiero coś na temat BW napisałem w poprzednim wątku - z testami ;]
Za mocno wchodzi mi czerń tych pali w oczy - wypada z monitora wręcz. Jak dla mnie niemal kwadrat to powinien być z horyzontem centralnie. Może i niezgodne z zasadami ale wygląda wtedy znacznie lepiej. Dla mnie. No i nie widać tej piany w PD i ta czerń nie zalewa ;]
Nemeth tak wytężam wzrok i wytężam i na 100% nie jestem nadal pewien ale choryzont leci chyba na lewo![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Stary! Przecież tu każdy, kto zobaczy wodę stojącą na zdjęciu, od razu skroluje do ramki przeglądarki i wytęża wzrok gdzie jest krzywo. Dopiero potem patrzy na motyw zdjęcia ;]
A muszelki czy nie - to nie widać za bardzo.
Tak czy inaczej - ja czekam na prawdziwe zakończenie testów.![]()
Akurat najpierw mi coś nie pasowało, a potem usilnie sprawdzałem
Zdjęcie podoba mi się aczkolwiek brakuje mi jakiegoś mocnego akcentu. Podczas wakacji nad morzem też próbowałem zrobić takie zdjęcie ale mi nie wyszło z prozaicznej przyczyny - na calutkiej plażu jak długa i szeroka nie było nic w wodzieA jak już zatargałem do morza taki duży konar to mi go fale zabrały
![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
ech... czekam na taki plener... Nawiedzę morze! To juz postanowione - pozostaje kwestia kiedy
Jestem zaskoczona sama sobą, że nie zwróciłam uwagi na to 0,1 stopniaZazwyczaj czepiam się krzywizn (Nemeth świadkiem) a tu nie zauważyłam...
![]()
Kobyll - mam przyjemność widzieć Nemethowe zdjęcia jeszcze przed publikacją na forum![]()
Skontaktuj się z nami