Szukaj
Źle mnie zrozumiano - nie nadymam się jak mi zarzuca Boregaard, miałem tylko na myśli że fotografia byłaby nudna jakby się wszystkim jednakowo podobała...Nie miałem na myśli aby moje zdjęcia nazwać "sztuką", Są to takie same zdjęcia jak wszystkie na tym forum, ani lepsze ani gorsze. Kwestia subiektywna komu się podobają a komu nie. Jak każdy tutaj starałem się je zrobić jak najlepiej, mi się podobały, więc pomyślałem że komuś może też. Tak więc nie ciągnijcie mnie za słowa...
Nie pomyślałem że moje zdanie może być być tak zinterpretowane...
p.s. Dodam jeszcze że na angielsko-języcznym forum te zdjęcia też miały podzielone opinie. Niektórzy wyraźnie wyrażali dezaprobatę, a inni oceniali przychylnie. Tak więc w sumie powinienem być zadowolony...
I dobrze...nam też się podobają....Jak każdy tutaj starałem się je zrobić jak najlepiej, mi się podobały
A ŚWIATŁOść wiekuista niech nam świeci dalej.....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Przemyśl to, co napisałeś.
Na tym FORUM poziom prezentowanych zdjęć jest tak różnorodny, że dzieli je niejednokrotnie przepaść.
Tak więc są tu zdjęcia niemal wybitne i straszliwe gnioty.![]()
A swoje zaliczasz do której grupy?
Lepiej gdybyś napisał, że są przeciętne i byłoby mówiąc Waszym językiem OK.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
osobiście widziałem tu sporo wybitnych zdjęć
osobiście nie uważam też, aby te moje osobiste przekonanie powinno zweryfikować Grono
osobiście często nadaję osobistą notę pt. wybitne
i jest to moja osobista sprawa - osobista bo grono niejednokrotnie ma zdanie odmienne
PS
A tak poważniej mówiąc, to wybitne nie ma nic wspólnego z szerszym gronem. A jeśli jest bardzo wybitne, tym bardziej nie zostanie zrozumiane w szerokim gronie.
Skontaktuj się z nami