Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: Szary stok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    borregaard-napisał coś co jest naistotniejsze w tym wszystkim

i to jest istotą fotografii -samospełnienie (pod jednym warunkiem -przyzwoita jakość techniczna ,ten warunek w zdjeciach Czarka jest zawsze spełniany !)
    zadowolenie z uwiecznienia swojej wizji świata ,to droga do pokazania siebie samego -swego wnętrza i niech tak zostanie
    pozdrawiam serdecznie
    w całości sie zgadzam
    wyłączyłbym jedynie słowa "pod jednym warunkiem -przyzwoita jakość techniczna"
    są tak dobre zdjęcia, że nawet jakości nie potrzebują

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Źle mnie zrozumiano - nie nadymam się jak mi zarzuca Boregaard, miałem tylko na myśli że fotografia byłaby nudna jakby się wszystkim jednakowo podobała... Nie miałem na myśli aby moje zdjęcia nazwać "sztuką", Są to takie same zdjęcia jak wszystkie na tym forum, ani lepsze ani gorsze. Kwestia subiektywna komu się podobają a komu nie. Jak każdy tutaj starałem się je zrobić jak najlepiej, mi się podobały, więc pomyślałem że komuś może też. Tak więc nie ciągnijcie mnie za słowa...
    Nie pomyślałem że moje zdanie może być być tak zinterpretowane...

p.s. Dodam jeszcze że na angielsko-języcznym forum te zdjęcia też miały podzielone opinie. Niektórzy wyraźnie wyrażali dezaprobatę, a inni oceniali przychylnie. Tak więc w sumie powinienem być zadowolony...

Domyślnie

Jak każdy tutaj starałem się je zrobić jak najlepiej, mi się podobały
    I dobrze...nam też się podobają....
    A ŚWIATŁOść wiekuista niech nam świeci dalej.....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Źle mnie zrozumiano - Są to takie same zdjęcia jak wszystkie na tym forum, ani lepsze ani gorsze.
    Przemyśl to, co napisałeś.
    Na tym FORUM poziom prezentowanych zdjęć jest tak różnorodny, że dzieli je niejednokrotnie przepaść.
    Tak więc są tu zdjęcia niemal wybitne i straszliwe gnioty.
    A swoje zaliczasz do której grupy?
    Lepiej gdybyś napisał, że są przeciętne i byłoby mówiąc Waszym językiem OK.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Przemyśl to, co napisałeś.
    Na tym FORUM poziom prezentowanych zdjęć jest tak różnorodny, że dzieli je niejednokrotnie przepaść.
    A swoje zaliczasz do której grupy?
    Lepiej gdybyś napisał, że są przeciętne i byłoby mówiąc Waszym językiem OK.
    Zakończmy ten wątek, niepotrzebnie jest nieustannie podbijany, niech już zniknie na dalszych stronach. Pora przejść do następnych zdjęć...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    A wybitnych tu nie ma? Wybitne tylko Pan Bóg robi czy jak? Czy jednak ludzie?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    A wybitnych tu nie ma? Wybitne tylko Pan Bóg robi czy jak? Czy jednak ludzie?
    O Bracie, to nie nam prostaczkom sądzić, które z nich są wybitne, to już znacznie szersze grono musi oceniać.
    Między prawie wybitnymi, a wybitnymi jest subtelna granica i tylko w przybliżeniu można ocenić jak jest w istocie.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

osobiście widziałem tu sporo wybitnych zdjęć
    osobiście nie uważam też, aby te moje osobiste przekonanie powinno zweryfikować Grono
    osobiście często nadaję osobistą notę pt. wybitne
    i jest to moja osobista sprawa - osobista bo grono niejednokrotnie ma zdanie odmienne

PS
    A tak poważniej mówiąc, to wybitne nie ma nic wspólnego z szerszym gronem. A jeśli jest bardzo wybitne, tym bardziej nie zostanie zrozumiane w szerokim gronie.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów