Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: 17-35/17-55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Cytat Zamieszczone przez Rave
    tylko ze ten 18-35 braciak 17stki.. ma bardzo bardzo wysokie noty za jakosc obrazu. Zreszta sam nim przerobilem kilka tysiecy klat na filmie wiec moge z calymsercem polecic.
    Czy ja napisałem że jest kiepski optycznie? Jest bdb, do tego b. ładnie chodzi na cyfrze (ponoć ostrzejszy np. od 12-24), ale MzMarcin napisał w swoim poście, że on dlaczegoś koniecznie chce AF-Sa. A 18-35 to śrubokręt
    wybacz, zle cie zrozumialem, tylko ze jak na srubokret to ja bylem bardzo zadowolony a obiektyw byl calkiem cichy.
    Iconography fucks with me
    You look great in bloodstains

D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    tylko ze ten 18-35 braciak 17stki.. ma bardzo bardzo wysokie noty za jakosc obrazu. Zreszta sam nim przerobilem kilka tysiecy klat na filmie wiec moge z calymsercem polecic.
    Czy ja napisałem że jest kiepski optycznie? Jest bdb, do tego b. ładnie chodzi na cyfrze (ponoć ostrzejszy np. od 12-24), ale MzMarcin napisał w swoim poście, że on dlaczegoś koniecznie chce AF-Sa. A 18-35 to śrubokręt
    wybacz, zle cie zrozumialem, tylko ze jak na srubokret to ja bylem bardzo zadowolony a obiektyw byl calkiem cichy.
    Pewnie, że szybki i cichy, bo to IF

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

no własnie...zadziwijące 17-35 i fotki gorsze ja z kitowej sigmy
    a z drugiej strony najlepsza opinia wśród zoomów ...i jak tu kupić używkę???
    czy jednak nie lepiej zastanowić się nad 20-35 + szerokie stałki, które mją jednak mniejsze zniekształcenia?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

17-55 szczerze polecam, znakomity standardowy zoom
    Road to Manila

Domyślnie

mariobigamista,
    No toż za tyle to ma być znakomity standardowy zoom
    To że on zajebisty to oczywiste… Tyle że cholernie drogi i pod cyfrę a to nie wszystkim „pasi”

[ Dodano: Pon 13 Lut, 2006 ]
    Ciekawy jestem tegorocznego PMA jeśli nikon serio wchodzi w Dx to bankowo wypuści kilka rodzynków
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MzMarcin
    Ciekawy jestem tegorocznego PMA jeśli nikon serio wchodzi w Dx to bankowo wypuści kilka rodzynków
    , na forach Nikonian chłopaki już dostają ślinotoku. Chodzą listy pt. "Co Nikon ma nowego pokazać na PMA, gdyż jest to jego zas.....m obowiązkiem". Ho ho ho, czego to się tam ludziom nie zachciewa! DX-owych średnich telezoomów VRII! 85 1,2 VRIII! Ultraszerokokątnych i standardowych stałek! Oczywiście nowych supertele z VRIV!!! Normalnie w d..ach się tym jankesom przewraca

Domyślnie

Czornyj,
    HEHE nieźle, nieźle
    A ja eh mógłbym iść o zakład , że wypuszczą to co było niedawno w przeciekach czyli ten obiektyw makro z vr2 i 70-300vr2 i będzie na tym koniec

[ Dodano: Pon 13 Lut, 2006 ]
    Mi to tam jeśli już… marzyłby się odpowiednik L-ki 24-105 na FF oczywiście ale to nie realne… Zresztą co tam mają się starać D200 sprzedaje się tak że nie nadążają tłuc, 18-200 też widocznie takich obiektywów chcą ludzie…
    DX mógłbym kupić, ale to musiałby być naprawdę genialny obiektyw za „umiarkowaną” cenę. Jak by zrobili właśnie 16-70/4 vr2 za dobrą kasę to pomyślałbym… może…
    Pozdrawiam Marcin

Dominik
    Gość

Domyślnie

ale czy absolutnie najlepszy jako standardowy zoom ?

Domyślnie

Dominik,
    Co lepsze? Serio pytam.
    Pozdrawiam Marcin

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów