wybacz, zle cie zrozumialem, tylko ze jak na srubokret to ja bylem bardzo zadowolony a obiektyw byl calkiem cichy.Zamieszczone przez Czornyj
Szukaj
wybacz, zle cie zrozumialem, tylko ze jak na srubokret to ja bylem bardzo zadowolony a obiektyw byl calkiem cichy.Zamieszczone przez Czornyj
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
Pewnie, że szybki i cichy, bo to IFZamieszczone przez Rave
![]()
no własnie...zadziwijące17-35 i fotki gorsze ja z kitowej sigmy
![]()
a z drugiej strony najlepsza opinia wśród zoomów...i jak tu kupić używkę???
czy jednak nie lepiej zastanowić się nad 20-35 + szerokie stałki, które mją jednak mniejsze zniekształcenia?
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
17-55 szczerze polecam, znakomity standardowy zoom
Road to Manila
mariobigamista,
No toż za tyle to ma być znakomity standardowy zoom
To że on zajebisty to oczywiste… Tyle że cholernie drogi i pod cyfrę a to nie wszystkim „pasi”![]()
![]()
[ Dodano: Pon 13 Lut, 2006 ]
Ciekawy jestem tegorocznego PMA jeśli nikon serio wchodzi w Dx to bankowo wypuści kilka rodzynków![]()
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
Zamieszczone przez MzMarcin
, na forach Nikonian chłopaki już dostają ślinotoku. Chodzą listy pt. "Co Nikon ma nowego pokazać na PMA, gdyż jest to jego zas.....m obowiązkiem". Ho ho ho, czego to się tam ludziom nie zachciewa! DX-owych średnich telezoomów VRII! 85 1,2 VRIII! Ultraszerokokątnych i standardowych stałek! Oczywiście nowych supertele z VRIV!!! Normalnie w d..ach się tym jankesom przewraca
![]()
Czornyj,
HEHE nieźle, nieźle
A ja eh mógłbym iść o zakład, że wypuszczą to co było niedawno w przeciekach czyli ten obiektyw makro z vr2 i 70-300vr2 i będzie na tym koniec
![]()
[ Dodano: Pon 13 Lut, 2006 ]
Mi to tam jeśli już… marzyłby się odpowiednik L-ki 24-105 na FF oczywiście ale to nie realne… Zresztą co tam mają się starać D200 sprzedaje się tak że nie nadążają tłuc, 18-200 też widocznie takich obiektywów chcą ludzie…
DX mógłbym kupić, ale to musiałby być naprawdę genialny obiektyw za „umiarkowaną” cenę. Jak by zrobili właśnie 16-70/4 vr2 za dobrą kasę to pomyślałbym… może…
Pozdrawiam Marcin
ale czy absolutnie najlepszy jako standardowy zoom ?
DOMINIK WRÓCIŁ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dominik,
Co lepsze? Serio pytam.
Pozdrawiam Marcin
Skontaktuj się z nami