jest fajnie, bardzo mi się podoba - kolory dobrane jak należy - światło i plastik gra - byle tak dalej !!!
Szukaj
jest fajnie, bardzo mi się podoba - kolory dobrane jak należy - światło i plastik gra - byle tak dalej !!!
boli mnie kolano czasem
Koleja fotka![]()
Nikon D70s + Sigma 24-70 mm f/2.8 EX DG Macro + Nikkor AF 50 mm f/1.8D
+ Nikkor AF-S DX 18-70 mm f/3.5-4.5 IF-ED + SB-800 + 7 x Elfo = 3200ws
kolorowy zawrocikto pierwsze co mi sie rzuca na oko. Hmm... Twoje fotki wprawily mnie w zadume i autorefleksje, dlaczego bowiem ja mam nudno szaro czarne kompozycje
No swietna robota. Mi sie to podoba.
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
fantastic plastic ale mi sie podoba :P , ładne światło, kadry, tylko na drugim rozebralabym modelkę z tych silikonowych ramiączek bo wyraźnie rzucają się w oczy i ramię wyszło trochę monstrualnie jak u rugbysty, także podsumowując 1 miodzio, 2 fajna z małymi zastrzeżeniami.
Mało umiejętności, duzo serca, jeszcze więcej chęci...
nie nie - jedyneczka zdecydowanie najlepsza - dwójka odstaje jak dla mnie....
boli mnie kolano czasem
Glamour-owa kolorystyka jest do przelkniecianiektórzy tym się głównie parają
i mimo, że glamour oglada się łatwo, to sfotografować go już chyba nie jest tak bardzo prosto.
Dlatego podziwiam i przyklaskuję JunioR-owi.
[ Dodano: Pią 17 Lut, 2006 ]
Acha - zwróćcie uwagę, drodzy forumowicze, na kompozycję: fotografie niby poziome czyli nie typowo-portretowe, ale dzięki cieniowi napierwszym i włosom na drugim - komponują się pięknie poziomo. W drugim zdjeciu przesunięcie modelki i ustawienie włosów pięknie wg "silnych punktów" kadru. Ramię i włosy świetnie podkreślaja dynamikę.
Brawo1
Skontaktuj się z nami