Szukaj
Podałeś zbyt mało danych więc zakładam że będziesz nagrywał DVD na stacjonarce. Opinia z forów nagrywarkowych jest taka że najlepiej mieć dwie:
do nagrywania np. Pioneer 112 lub 212
i do odtwarzania jakiś nowy Samsung.
Odkąd zainstalowałem Pionka 112L (112D + zmodernizowany soft LS i inne ) jakość nagrywania DVD jest super. Na LG na drugi dzień zdarzały sie problemy z odczytem. Ze szparką mam Plextora w kompie do Frontiera, też jest niezły ale wg testów Pionek wypala lepiej. Podobno Plextor dla DVD trzyma głównie cenę...![]()
Wacław S. Bugno
Tropiciel piękna i radości życia
Liteon / Samsungpfe - same z nimi problemy. Mam sklep to wiem. Najwięcej sprzedaje LG bo tanie. Polecam Asusa i wyższe modele Plextora lub Pionka ale tez coś ostatnio nie bardzo bo to ta sama fabryka co Samsung. A w sumie to zależy od sztuki - trafi Ci się dobry Samsung a słaby Asus. Cieżko jest coś wybrać lecz strzelaj bardziej Asus i Pionek bo przynajmniej jakość poszczególnych partii jest zbliżona - a i tak prawie wszystko przez skośnookich produkowane
PS: co do testów w gazetach to nie ufaj bezgranicznie - wiem jak są finansowane. Ale można porównać między PC Chip i benchmark.pl
Pozdrawiam. Jacek.... --++Te bestie mają ogromne serca++--http://foto.mjtech.pl
D40X + Kit / Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR IF-ED / SB-800 i drobiazgi w CaseLogic'u
Skontaktuj się z nami