Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Zimowe ptaszki

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zimowe ptaszki

Oto parę moich fotek z małej wyprawy nad " wodę " w baaaardzo mrożne i wietrzne popoludnie. Było tak zimno,
    że 15 minutach focenia musiałem schować sprzęt do plecaka i ratować ręce mimo że miałem na nich rękawiczki.
    Na forum pojawiają się obawy czy focić w niskich temperaturach. Jak najbardziej. Sprzęt wytrzymuje. Trzeba sie
    tylko ciepło ubrać.

1 Jet
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

nie ma fotek :/ chyba coś Pan żle wstawil. Prosze napisac jakim obiektywem robil pan zdjecia pzdr
    D300 |D90 |MB-D10 |105 VR 2.8 |N50 1.8 |N24 2.8 |N10.5 2.8 |N16-85 VR |N70-300 VR |SB-800 IV |Lowepro| Manfrotto|

Domyślnie

U mnie są
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

Niestety ja też nie widze, więc chyba coś jednak jest nie tak
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

U mnie też nie ma.

Domyślnie

Sorry nazłym serwerze powiesiłem fotki
    Nikon i parę szkiełek

Domyślnie

A ja widzę i podobają mi ogólnie rzecz biorąc, ale żeby nie było tak łatwo"
    1. najmniej, nie wiem dlaczego, niby ptakun leci, a mam wrażenie. że jedzie; może dla mnie za ciasno...?
    2. złapałeś super moment, "ale walka"! i te rozrzucone skrzyła rybitw /?/ w konkretnych kierunkach w kadrze - reasumując fajne kadrowanie
    3. " Na poślizgu" jest przepiękny i biorę go na pulpit ździebko "sufit" mu się na głowę wali, ale nic to i tak jest boski, a ja jestem czepialska baba
    4. no ta rybitwa/?/ to leeeeeci, dużo lepszy kadr od jedynki, przestrzeń przed dziobkiem - super, a w tle ten ciemny ptakun ciekawie buduje drugi plan, ale nie wiem do końca czy mi pasuje...

bardzo przyjemna seria
    gratuluję
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

1 wyraznie odstaje od pozostalych, psujac odbior (kadr mi nie lezy).
    2 znacznie lepsza, tylko swiatelko nie dopisalo i czegos subiektywnego zbraklo. Na szczescie broni ja ciekawa scenka.
    3 i 4 sliczne.

P.S.
    Popracuj jeszcze nad metodami wyostrzania.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Uprawnienia umieszczania postów