Szukaj
1. Ladny portrecik. Szkoda, ze od du...zo gorszej strony. GO ladnie dobrana, kadr spoko, ale ten jeden drobny niuans nie daje mi spokoju.
2. Nie rozumiem. Co autor mial na mysli...?
Podejscie w rodzaju "pojde sobie jutro w krzaki, zrobie foto mojego zycia i mam dalej wolne" w fotografii przyrodniczej sie nie sprawdza niestety. Sugerowalbym nieco wiecej cierpliwosci, bo zadatki widac.
Zycze wielu, coraz ciekawszych okazji do strzalow.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Mimo ze jest 2:25 to jeszcze sobie tu cos napisze na dobranoc![]()
![]()
1. szkoda ze glowa poza GO i ogon przysloniety paczkiem bez lukru...jestem na nie
2. inne niz wszystkie, a co za tym idzie - ciekawe... i ja jestem nawet na takale jakby co - obejrze to jeszcze raz rano i potwierdze
![]()
teraz poki co delikatnie bym wyostrzyl... czuloby sie lepsza dynamike, bo teraz jest tak mieciutkie ze az za mieciutkie
![]()
Ok to tyledobranoc
![]()
Mam podobne odczucia do shaolin. Główka nieostra i za mało tej główki w 1-ce.
Za to druga zaciekawiła mnie, ładnie chowa łepek pod skrzydło. Z pewnością nie jest to zdjęcie do atlasu ptaków ale pozytywnie je odbieram. Skoro ranuszki tam są spróbuj cierpliwe podejść kilka razy. Ubrać się mało kontrastowo i poczekać cierpliwie a wyniki będą lepsze.
Pozdrowienia
Dzieki za opinie i konstruktywna krytyke, wszytko chłonę.
Choć to co napisał seeker "Podejscie w rodzaju "pojde sobie jutro w krzaki, zrobie foto mojego życia i mam dalej wolne"" to nie dokońca prawda.... Wracałem po prostu z dwugodzinnej nasiadówy na perkozy dwuczube (niestety zabrakło jak zwykle mm w tubie) i na tego jegomościa nie byłem przygotowany. Oczywiście szykuję juz na wiosnę zasadzkę i na tego raniuszka i perkozy.
. Wtedy powinno byc lepiej ..., jeszcze raz dzieki...
A z perkozami to było tak...
Pozdrawiam! Irek
Perkozy ciekawe, dobra poza, niezla perspektywa [przy takiej rozszalalejwodzie raczej nici z odbicia wiec nizsza perspektywa by nie zaszkodzila
], szkoda ze taka centrala kadrowa
no i chcialoby sie miec blizej modeli ale...
czekam na kolejne strzaly!
i juz obiecuję ostatni z serii...
Pozdrawiam! Irek
Mont ten ROW u ciebie to chyba to samo miejsce, i perkozy chyba te same co z Twojej Galerii, Czyżbysmy byli sąsiadami??
![]()
Pozdrawiam! Irek
To ja jeszcze na dobranoc o ostatnim zdjeciu...
Wyglada na to ze siedzi caly w GO, ale to delikatne poruszenie i ciasnota przy ogonie nie pomagajadlatego ja obstawiam 2jke, bo ta najbardziej przypadla mi do gustu... Dobranoc
![]()
Skontaktuj się z nami