Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie 1 zdjecia eclipse

witam ponownie pewnie krytyka bedzie ostra ale bardziej chodzi mi o podpowiedzi co jest nie tak i jak można to było zrobić. Zdjęcia pierwszy raz robiłem bez lampy na trybie M czyli jednym słowem nauka

1.

2.

3.

i małe pytanko czemu nie mogę ustawić balansu bieli na ustawieniach pre w pokoju gdzie są żółte żarówki ani szary kartonik ani biała kartka nie pomagają pisze cały czas no good. pozdrawiam

Domyślnie

ja bym ta bryczke do fotek wyprowadził z warsztatu
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kux Zobacz posta
    ja bym ta bryczke do fotek wyprowadził z warsztatu
    he he ja tez ale jeszcze nie dokończona robiona od podstaw ale jak wyjedzie to sie dopadnę do niej

Domyślnie

Szalone kadrowanie co do WB, dziwna sprawa, pewnie metodą prób dojdziesz w końcu do celu. A jak nie: RAW i żonglerka w sofcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frodo'85 Zobacz posta
    Szalone kadrowanie co do WB, dziwna sprawa, pewnie metodą prób dojdziesz w końcu do celu. A jak nie: RAW i żonglerka w sofcie
    dokładnie....

z mojej strony.... zdjęcia są ciekawe, nawet fajne... ale nie podoba mi się ucięcie auta praktycznie w każdym zdjęciu.
    wszędzie minimalnie brakuje fragmentu autka - wydaje mi się, że to nie jest dobre... i lepiej zachować cały samochód.

czekam aż autko będzie zrobione i z chęcią zobaczę zdjęcia z "akcji"

Domyślnie

co do WB - masz mieszane swiatlo: 'biale' i 'zolte' (widac najbardziej na 3 zdjeciu), wiec jakbys nie ustawial i tak bedzie zle rozwiazaniem jest raw wolany osobno dla dwoch temperatur, a potem juz reczne maskowanie.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

zrobiłem jeszcze jedno bez mieszania świateł wyłączyłem jarzeniówki został jeden ale mocny halogen niestety nie moglem zmienić jego połozenia

Domyślnie

poczekaj az go odpimpuja i wyprowadz na zwenatrz... bedzie latwiej
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

Mało ciekawe zdjęcia
    http://www.mtk-klub.pl - Małopolski Tuning Klub
    http://www.foto-moto.pl - Forum Fotografii Motoryzacyjnej

Uprawnienia umieszczania postów