Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: |..|

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie |..|

...jeszcze jeden staroć, którego tu do tej pory nie było
    ...kadr plenerowo-ślubny
    ...pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcie, podoba się. Klasyczne obramowanie zdjęcia idealnie tu pasuje.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Nie lubię ślubniaków, gdyż zdecydowana większość to nudne kotlety. Zdjęcia takie jak to co wystawiłeś powyżej pozwalają ponownie uwierzyć mi w ten gatunek.
    Naprawdę ekstra!!!

AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akrzykalski Zobacz posta
    Nie lubię ślubniaków, gdyż zdecydowana większość to nudne kotlety. Zdjęcia takie jak to co wystawiłeś powyżej pozwalają ponownie uwierzyć mi w ten gatunek.
    Naprawdę ekstra!!!
    AK
    myślimy podobnie

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Świetne zdjęcie!
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

bardzo ladna, przemyslana fotografia. czy Mlodym sie podobalo to nawet nie pytam
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

a ja mam jedno moze glupie pytanie... parasol byl wklejany?? czy moze mi sie zdaje...

Domyślnie

dobre.. podziwiam

PS: gdyby nie te nowoczesne parasolki w tle wyglądało by na połowę lub nawet początek minionego wieku
    Pozdrawiam. Jacek.... --++Te bestie mają ogromne serca++-- http://foto.mjtech.pl
    D40X + Kit / Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR IF-ED / SB-800 i drobiazgi w CaseLogic'u

Domyślnie

5 gwiazdek.
    może bym obciął trochę dołu. Tak jak i w innym twoim wątku ze zdj przysypiającej dziewczynki.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów