Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie pierwsze w studiu[pietro]-marianna

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

moja pierwsza sesyjka w studiu (dzieki za udostepnienie )

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

niektore fotki moga byc ciut zaciemne poniewaz mam popsuty monitor ... milo widziana konstruktywna krytyka i rady
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 17-02-2025 o 21:43 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Madziulek
    Gość

Domyślnie

bardzo fajny pomysł z piórkami , generalnie mz oświetlenie ok , kadry i pozy bardzo podobne - za dużo zdjęć
    na niektórych przydało by się ciaśniejsze kadrowanie , ze wszystkich zdjęć dla mnie tylko nr.7 i 8
    ogólnie dobre początki

Domyślnie

3, 8,9 całkiem przyjemne
    pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

Domyślnie

świetny pomysł i wykonanie

Domyślnie

5,7,8,9 SUPER (choć 2-ka też mi się podoba), jak dla mnie, który też początkuje w studiu to rewelka
    Nikon D70, SIGMA 105 F2.8 EX DG MACRO, SIGMA 24-70mm F2.8 EX DG MACRO, SB-800

Domyślnie

3,8,9,10 - generalnie na jaśniejszym tle jakos tak bardziej pozytywnie sie zrobiło...
    STROBIŚCI są zajebiści...

Domyślnie

Domyślam się, że jesteś studiem podekscytowany, ale na Twoim miejscu ZAWSZE wybierałbym NAJLEPSZE 2-3 ujęcia z sesji. A pokazywałbym jedno, lub po jednym - ale ja zboczony na tym punkcie jestem, więc możesz olać taką poradę. Po prostu zupełnie inaczej czyta się pojedynczą pracę, może ona stosownie wybrzmieć, unikasz również naturalnej dla ludzkiego mózgu skłonności do porównywania. Zauważ, że raczej obserwatorzy będą Ci pisać, które najlepsze, a nie co poprawić - chyba, że właśnie o to chodzi. Jeśli tak, IMHO 4 najlepsze. Pozdrawiam, T.
    "W prawdziwym świecie, tak jak i we śnie nic nie jest tym, czym się wydaje." D. Koontz.
    Pozdrawiam i przepraszam za brak polskich znakow w niektorych postach.

Domyślnie

sporo zeby oceniac kazde po kolei, ale jak na pierwsze podejscie to jest bardzo dobrze. podoba mi sie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dla mnie również 4ka najlepsza. Poza sprawia wrażenie naturalnej, ładny kadr.
    Pozdrawiam, Marek
    --------------------------------------
    D90, D50 N17-55 f2.8, N18-70 (na sprzedaż), N70-300 VR, N50f1.8, SB-800

Domyślnie

8 bardzo fajna, też bym chciał zrobić takie
    Byliśmy ostatnio z żoną, proszę pana, w Hali Mirowskiej, gdzie ja miałem aparat Zorkę 5, zrobiłem kilka zdjęć. - Rejs

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów