Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Bamboo One czy Bamboo ?

Mam dylemat między

Bamboo One a Bamboo

pytanie do posiadaczy w/w urządzonek... czy różnica jest znacząca dla początkującego tableciarza ?Czy warto wydać ok 90 zł więcej na wersję Bamboo

Czy rozdzielczość i obszar roboczy dla początkującego ma duże znaczenie ? i jak to wygląda w praktyce

http://www.tabletywacom.pl/products/.../bamboopor.htm
    Ostatnio edytowane przez zapa ; 06-01-2008 o 14:35

Domyślnie

nikt nie ma Bamboo ?

Domyślnie

też się nad tym zastanawiam. Który model? Linia Graphire już nie osiągalna a szkoda. Wydaje mi się, że warto dopłacić. Ja się tylko zastanawiam - A6 czy A5?
    FX

Domyślnie

z tego co wiem, to warto zakupić Bamboo, ponieważ w zestawieniu do Graphire jest lepszy parametrami. I jakby nie patrzeć seria Graphire to już "dziadziuś" w ofercie Wacom'a.

Dalej - moi drodzy, nie wstydzić się, że posiadacie Bamboo i się proszę dzielić odczuciami

Domyślnie

Używam Bamboo Fun. Przyznam, że wybierając ten model miałem na uwadze dołączone oprogramowanie.
    Nie używałem nigdy tabletu, więc nie mam porównania. Jeżeli chodzi o komfort pracy przy retuszu zdjęć, tworzeniu szablonów WWW, itp. - nie mam zastrzeżeń. Przestrzeń w formacie A6 jak na moje potrzeby jest wystarczająca.

Pozdrawiam.

Domyślnie

tu poczytasz wicej: http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=40303
    calkiem niedawno byl spory watek o tabletach - o bamboo tez cos bylo
    co do obszaru roboczego to jesli tylko do obrobki fotek to a6 spokojnie powinien Ci wystarczyc,
    tak pisza ludzie i ja sie z nimi zgadzam
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Ja też mam z tą "gumką" tak samo, ale na szczęście nie trzeba jej za często używać (wygodniej i szybciej jest kliknąć na narzędzie, niż odwrócić piórko - przynajmniej w GIMPie).
    Kazimierz Król
    Oznaczenia obiektywów

Uprawnienia umieszczania postów