Close

Strona 12 z 39 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 386

Domyślnie

Bywa, że pasek uwiera od spodu.

A w temacie

+1 za Matinem.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekm Zobacz posta
    A w temacie

+1 za Matinem.
    Dziękuję. Konkretnie, a nie o kajdankach.
    D70s + D300 + D700 + D750 + S 14-24/2,8 + S35/1,4 + N50/1,8 + N24-70/2,8 + N70-200/2,8 VRII + SB-800 + SB-900 + Zenit 122 + SLIK PX RO 500D

Domyślnie

Dzięki, właśnie zamówiłem Matina, czas odwiedzić nową siedzibę Sławka ;o)
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymonvader Zobacz posta
    dlatego w sklepie Hesji jest do zakupienia elegancka czarna koszula z logo NKP
    Do roboty tylko czarna LEE albo Wrangler
    nie do zdarcia i nie do rozdarcia
    A mimo że dość krótkie, ale ja tak lubię paski sprawują się wyśmienicie w szczególności porównując do tego "komfortowego" załączanego razem z D700

Domyślnie

Otrzepię trochę wątek z kurzu.
    Przeczytałem ten temat od deski do deski i nie wiem co wybrać. Tzn. wiem że chcę wziaśc Matin-a (stosowany będzie do D200+grip) tylko nie wiem który będzie lepszy. Na stronie Foto Ludek są w sumie trzy typy pasków którymi jestem zainteresowany:
    - zwykły neoprenowy - bez złączek
    - neoprenowy ze złączkami, dłuższy ( w sumie te złączki do mnie nie przemawiają tylko jego długość)
    - neoprenowy profilowany
    Który z powyższych byłby najlepszy do puszki D200 z gripem??
    Wiem, że każdy z nich będzie lepszy od systemowego ale czy jest pomiedzy nimi jakaś znacząca różnica??

Domyślnie pasek

Cytat Zamieszczone przez przemty Zobacz posta
    Otrzepię trochę wątek z kurzu.
    Przeczytałem ten temat od deski do deski i nie wiem co wybrać. Tzn. wiem że chcę wziaśc Matin-a (stosowany będzie do D200+grip) tylko nie wiem który będzie lepszy. Na stronie Foto Ludek są w sumie trzy typy pasków którymi jestem zainteresowany:
    - zwykły neoprenowy - bez złączek
    - neoprenowy ze złączkami, dłuższy ( w sumie te złączki do mnie nie przemawiają tylko jego długość)
    - neoprenowy profilowany
    Który z powyższych byłby najlepszy do puszki D200 z gripem??
    Wiem, że każdy z nich będzie lepszy od systemowego ale czy jest pomiedzy nimi jakaś znacząca różnica??
    Ja osobiście odradzam pasek ze złączkami. Nie mam jakoś do tego zaufania. Normalny, bez złączek tak, jak najbardziej.
    Pozdrawiam - Smurfetka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smurfetka Zobacz posta
    Ja osobiście odradzam pasek ze złączkami. Nie mam jakoś do tego zaufania. Normalny, bez złączek tak, jak najbardziej.
    też mnie nie przekonują te złączki, jedynie tak jak napisałem powyżej wieksza długośc jego sprawia, że jest brany pod uwage ale najlepiej to wolałbym jeden z dwóch wymienionych powyżej... tylko nie wiem czy jest pomiędzy nimi jakaś różnica...

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Mam Matina nieprofilowanego ze zlaczkami, nosze na nim D700+Grip+180/2.8 bez problemow. Polecam, wygoda nieporownywalna z oryginalem.

Domyślnie

czym on się dokładnie różni od oryginału, bo wygląda dość podobnie

szukam jakiegoś rozwiązania, bo też odczuwam na własnym karku ciężar mojego sprzętu foto (notabene stosunkowo leciutkiego)

Domyślnie

neoprenem

Strona 12 z 39 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów