Link
Nowości Pentaksa. Ciekawe, jak odnajdzie się na rynku. Swoją drogą, konkurencja się zaostrza, czyżby współpraca z Samsungiem przyniosła rzeczywiście tak dobre rezultaty?
Szukaj
Link
Nowości Pentaksa. Ciekawe, jak odnajdzie się na rynku. Swoją drogą, konkurencja się zaostrza, czyżby współpraca z Samsungiem przyniosła rzeczywiście tak dobre rezultaty?
Wsadzili do kompakty stabilizacje matrycy - wczesniej czy pozniej to rozwiazanie pojawi sie takze zapewne w DSLR Pentaksa![]()
Przy pelnej kompatybilnosci, jakosci i cenie szkiel manualnych na "K" bedzie to bardzo ciekawa propozycja... No i swietnie chodza z M42 (bez soczewek nieskonczonosc, oczywiscie mozliwy tryb Av i M) - tak wiec Tessarki, Sonnarki itp jeszcze nie warto wyrzucac![]()
Czasami firma ta zaskakiwala, pomijam swietna optyke, chocby w swoich latach takie korpusy na "K" jak: LX, Z1p czy MZ-S byly b. dobre... :P
Pzdr
Spinner
Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
SPINNERSTRAPS
Spinner widzę że nadal masz sentyment do pentaxa. Ja nie porównywałem osobiście ist d z nikonem d 70 ani z fuji s 2 pro którego używam. Ale ciągle żal mi straty kompatybilności szkiełek z pentaxa zwłaszcza współpracy z m42. gdyby nie to że sprzedałem wszystkie klamoty pentaxa kupiłbym ista w ciemno
Nikon F 80, Fuji S 2 pro, nikkor 50/1,8 sigma 70-300 apo dg
Jasne, ze mam sentyment - teraz to mi tylko przeszkadza jak widac nad moim avatarkiem![]()
No coz - mam nadzieje, ze nie zdenerwuja mnie za szybko jakims fajnym DSLRem...Boje sie tego ich SR... Bo jesli bedzie tak to dzialac jak w Minolcie nawet z moimi starymi, pieknymi stalkami to nie wiem co zrobie
![]()
Pzdr
Spinner
SPINNERSTRAPS
No i jeszcze to: http://dc.watch.impress.co.jp/cda/ot...2/17/3233.html
WOW! Ale cudo!
A ja sobie czasami mysle, ze to nie problem sprzedac... graty NikonaZamieszczone przez ajjk
Sam mam czasami takie mysli - byc daleko od wiecznego posciu "bo Canon to to a my kupa"...
![]()
![]()
Pzdr
Spinner
SPINNERSTRAPS
Ależ kawał pięknej solidnej roboty się szykuje...
Niby tacy "mali" a coś takiego potrafią wypuścić. Mam podziw dla tej marki...
Pozdrawiam Marcin
"Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon"
"Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."
Nom...ciekawe ile takie cudo będzie kosztować...
Zmartwie Cie ale ten akurat projekt zarzucono juz dawno (BTW - to byl FFZamieszczone przez Konrad G.
)... Ale sa przecieki, ze cosik fajnego ma sie pojawic w tym roku jeszcze
![]()
Pzdr
Spinner
SPINNERSTRAPS
Skontaktuj się z nami