Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: D50 zimą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez posthuman Zobacz posta
    ja szukałbym raczej takich z zakrytymi palcami. Na dni jesienne/wiosenne gdy jest chłodno ale nie mroźnie można wykorzystać zwyczajne polarowe (obciąć im palce) ale na mróz obcięte palce się chyba nie sprawdzają.
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nivelen Zobacz posta
    ja szukałbym raczej takich z zakrytymi palcami. Na dni jesienne/wiosenne gdy jest chłodno ale nie mroźnie można wykorzystać zwyczajne polarowe (obciąć im palce) ale na mróz obcięte palce się chyba nie sprawdzają.
    A może coś takiego?
    http://www.allegro.pl/item288681547_...l_okazja_.html
    PS.
    Na allegro sie nie opłaca ich kupować, lepiej iść na bazar, jeszcze można się potargować

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nivelen Zobacz posta
    macie jakieś sprawdzone materiały na rękawiczki żeby dało się w tym foty robić?:
    Ja na czas focenia zakładam takie zwykłe niby bawełniane - kupiłem na bazarze za 3 zeta klik- na all są nawet - nazwali je "dla fotografa" A po foceniu konkretne skórzane i do przodu. Aparat przy przejściu z ciepłego na zimne i na odwrót w torbie. Oprócz rękawiczek polecam ciepłe buty, kalesony, czapkę na uszy i koniecznie dobrą kurtkę. Ręce potrzesz i się rozgrzeją - gorzej jak tyłek zmarznie

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów