Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Mój tata - fragles

Tworzę nowy wątek bo w starym nikt się nie wypowiedział... a zalezy mi na opiniach...
    Wrzucam 3 fotki mojego taty. Ciekawe czy taka obróbka do CZB przypadnie Wam do gustu...

1

2

3

Domyślnie

fragles,
    Tworzę nowy wątek bo w starym nikt się nie wypowiedział... a zalezy mi na opiniach...
    bardzo fajne i klimatyczne fotki, chcialem to opisac juz w poprzednim poscie, ale .... zapomnialem
    na 3cim jak dla mnie troche zbyt duzy kontrast, ale ogolnie tylko pozazdrosic umiejetnosci

Oszczędny w słowach Awatar cubix
    Miasto
    K o ń s k i e

Domyślnie

2ka bije pozostałe A 1dynka chyba inny filtr nałożyłeś bo skóra jakaś bardziej opalona
    [']@] Nikon D600 //

..:: Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum! ::..

Domyślnie

dzięki

tak inaczej przerobiłem jedynkę - generalnie próbuję różnych sposobów przeróbek na B&W ale jak na razie "gradient map" i "channel mixer" podobają mi się najbardziej.

Domyślnie

W pierwszym nie podoba mi się kadr.
    Ale za co druga i trzecia są super. Naprawdę fajne kadry, światło i ogólnie są świetne
    Nie jestem zwolennikiem ciasnych kadrów, ale w tym przypadku bardzo mi się podobają te foteczki...
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

zauważyłem, że ja nagminnie ciasno kadruję... tak jakoś "difoltowo" już mam hehe

Pewnie kiedyś mi to przejdzie ale na razie tak po prostu lubię.

Domyślnie

hmmmm mi tez nie pasuje za bardzo kontrast na 3

drugie jest najlepsze

a w jedynce mi sie kadr podoba lubie wlsanie takie portrety od gory
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Uprawnienia umieszczania postów