Mziel, właśnie taki sam kupiłem ostatnio i zwróciłem, go sprzedawcy, czekam obecnie na zwrot kasy. Próbowano mi wmówić, że z moim dyskiem coś nie tak, pomimo że dysk WD Caviar 400VE działa bez zarzutu i sprawdzało kilka osób to urządzenie na 2 dyskach. Jako przykład problemu, który mnie spotkał i zadecydował o zwrocie podaję w tym linku : http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=15310878
The Digimate worked for a few days, but after another bit of hard baggage handling (the internal flights in China really beat up our luggage--lots of scuffs, and other hints of hard use), the Digimate failed again. This time it knew it had a HD, but after a few seconds it illuminated a "fail" indication and displayed what I believe was an error code.
Tak więc, nie do końca jest to urządzenie pewne i całe szczęście że spotkało mnie to na początku a nie w momencie jak straciłym cenne fotki z wakacji, lub miałbym spotkać się z komuniktem Disk fail na wakacjach.
Sorki, ale nawet producent nie odpisał mi na postawiony problem od 2 tygodni prawie...
O czym to wszystko świadczy, oceńcie sami....![]()
Pozdrawiam
Moshica
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami