Close

Strona 12 z 20 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 191

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rohatyna
    Jest natomiast inny problem mianowicie DgiMate III nie komunikują się z płytami głównymi na chpsecie VIA. Czy ktoś zna temat?
    Na 4 komputery do których podłaczyłem działał na 3 w tym 1 był na VIA, ale ten na którym nie działał to też VIA... lepiej więc jak masz możliwość wcześniej przetestowac to testuj.

--
    pk

Domyślnie

Propozycja sklepu ACRIS : DigiMate III bez dysku twardego rok gwarancji 179 zł + 9 zł przesyłka za pobraniem

http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=10290

Domyślnie

Witam. Dołączę się do dyskusji. Może sie komuś przyda parę osobistych wrażeń. Sorry, że trochę przydługie.
    Nabyłem DigiMate III od PositiVo na allegro po wygraniu licytowanej aukcji - sklepu Arcis.pl nie znałem. Przelew w nocy z soboty na niedzielę, dostałem paczkę w środę, czyli dość szybko. Gwarancja PositiVo 12 mies (nie 24 !), paragon fiskalny. Dokupiłem do tego Samsunga 40GB. Bez żadnych problemów sformatowałem po XP (nie licząc max partycji 32,5 GB + reszta na drugiej partycji). Po odłączeniu od kompa włączyłem - pokazał dostępne 34 GB. Włożyłem kartę SD Sandisk Ultra II 1Gb z ok. 250 MB zdjęć (NEF+JPG). Skopiował bez problemu. Pokazał dostępne 33 GB. Podpiąłęm pod kompa. Skopiowałem z DigiMate'a na kompa bez problemu. Spod Windy usunąłem (nie sformatowałem tylko usunąłem) katalog, który sie utworzył. Po odłączeniu od kompa włączyłem, a tu nadal dostępne 33 GB. W związku z tym zrobiłem szybki formacik tej partycji. Po właczeniu - jest 34 GB!. Zaglądam do instrukcji (tylko po angielski i ... chińsku), a tam info, że usuwa się tylko podkatalogi a nie katalog główny. Może i tak jest ... jeszcze nie próbowałem. Kolejna próba skopiowania z karty też bez problemu. To tyle z szybkich spostrzeżeń.

Domyślnie

Czy ten Acris http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=10290 jest pewnym sklepem ?
    Cenę ma dobrą, pytanie tylko jak z rzetelnością, kupował ktoś u nich ?

Pozdrawiam
    Moshica
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Sklep Internetowy Acris.pl
    ul. Gdańska 54
    90-612 Łódź

Może ktoś z łodzi orientuje się coś? Albo przy okazji warsztatów można ich odwiedzić.

Domyślnie

Dziś w ACRIS zamówiłem DigiMate III. Jak tylko otrzymam przesyłke to oczywiście powiadomie o szczegółach. Pierwszy raz u nich kupuje. Nie jestem jeszcze zdecydowany jaki twardy dysk do tego urządzenia dobrać. Może ktoś ma dobry pomysł ?

Domyślnie

poczytaj ten wątek trochę do tyłu
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Dziękuje. Przeczytałem. Jacek czy możesz podać jaki dokładnie symbol ma Twój Hitachi? Będę bardzo zobowiąząny.

[ Dodano: Wto 06 Cze, 2006 ]
    Pod tym adresem znajdziecie opis uruchamiania DigiMate II.

http://fotografia.phorum.pl/viewtopi...er=asc&start=0

Domyślnie

Dysk Twardy 80 GB 5400 obr. HITACHI HTS541080G9AT00 Travelstar 5K100 2,5" 5400
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 12 z 20 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów