Close

Strona 1 z 20 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 191

Domyślnie Databank Digi Mate II

Witam

Szukam na www i Allegro tych urządzeń, czytałem trochę o Apacerze i Weelendzie ale o tym urządzonku nie widziałem nic na naszym forum.
    Czy ktoś ma i używa takiego fotobanku ?
    Rozumiem że muszę dokupić Hdd 2,5" i powinno hulać
    Co o tym produkcie sądzicie ? Miałbym jeszcze do wyboru Wellanda 940 OTG ale nie ma sygnalizacji na LCD, chociaż w tym Digi Mate nie wiem czy będzie wyświetlana struktura katalogów i czy sprawdzę co się zgrało.
    Obecnie najtaniej wychodzi Wellland na www.zorn.pl z dyskiem 40GB jakieś 350zł...
    Co radzicie, bo trochę z Was używa już tych urządzeń. Czekam na rady

Pozdrawiam
    Moshica
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Używam digimate II NA wyswietlaczu jest stan baterii jaka karta podączona i ile mijsca zostało na dysku, pojawia sie również ile procent skopiowano z karty. Jestem zadowolony z tego Fotobanku. Też miałem dylemat przy wyborze i wybrałem DigiMate II.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

ja również mam digimateII z dyskiem 40gb. spełnia moje oczekiwania i nie miałem z nim jak dotąd (odpukać ) żadnych problemów. generalnie polecam sprzęcik.

aha - odnośnie twoich pytań: na wyświetlaczu nie jest pokazywana żadna struktura katalogów - po prostu za każdym razem zdjęcia kopiowane są do nowego folderu. na LCD wiadć postęp kopiowania (w procentach). poza tym jest w górnym rogu wyświetlane dostępne miejsce na dysku.
    EOS

Domyślnie

A czy możecie jeszcze tylko potwierdzić czy to ten sam model na aukcji Allegro - link który podałem z tym databankiem co Wy kupiliście ?
    Kto jeszcze sprzedaje takie databanki, gdzie kupowaliście ?

Pozdrawiam
    Moshica
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

FotoBank z czytnikiem kart Flash DigiMate II 40GB - 525,00 zł
    http://allegro.pl/show_item.php?item=84267096
    Troche drogo.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

ja kupiłem cóś takiego
    http://allegro.pl/show_item.php?item=85525045#photo
    dysk dokupiłem na allegro za parę złotych i chodzi wszystko oki...łącznie dałem tyle co za extreme 1GB :P
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica
    Kto jeszcze sprzedaje takie databanki, gdzie kupowaliście ?
    ja swój kupiłem na allegro - dokładnie taki sam jaki podałeś w linku tylko że od innego sprzedawcy (na pewno spoza warszawy). nie pamiętam ile dałem za niego kasy. wiem że była jeszcze mozliwośc kupienia samej obudowy. jak masz jakiś stary HDD w domu to możesz później sam zmontować databank - podobnie jak napisał ALF.
    EOS

Domyślnie

Tego linka nie wkleiłem, przepraszam za nieporozumienie
    Miałem na myśli taki fotobank: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85143380
    Pisze że to Digi Mate II, ale czy nie jest to jakaś tandetna podróbka ?
    W tej cenie z LCD OLED i taka cena ? Nie wiem czy nie jest to za tanio ?
    Możecie jeszcze to zweryfikować ?

Pozdrawiam
    Moshica
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

To moze jakas nowsza wersja DM II plus. Ja mam i mój zupełnei inaczej wygląda, nie ma wyśw. na Oledach itd. W sumie mi wyglad sie nie liczy liczy sie funkcjonalność.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

mój digimate wygląda jak ten z linka aukcji podanego przez kacperka : http://allegro.pl/show_item.php?item=84267096

ten o którym ty piszesz moshica to pewnie jakaś nowa wersja digimate ale cena na 100% dotyczy samej obudowy bez twardego dysku.
    EOS

Strona 1 z 20 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów