skoro tak mówisz.....
Szukaj
skoro tak mówisz.....
"czuję jak rodzi się moc"
A co kolega naświetlał w tych analogach? Jednak analog to nie cyfra.Zamieszczone przez adam
pozdrawiam Krzysiaczek
MCC
Ale system kontroli naswietlania dziala podobnie. Naswietlalem oczywiscie filmy (dla mlodszych kolegow: to paski celuloidu pokryte emulsja fotograficzna).Zamieszczone przez szymony
Pozdrawiam
Adam
No o te paski z dziurkami po bokach właśnie chodzi. A konkretnie o tą emulsję co to na nich się znajduje.Zamieszczone przez adam
Czy owa emusja była negatywowa, czy pozytywowa? Taka mała zagwozdka. I Kto, jak, czym, gdzie, stwierdził poprawność owego naświetlania.
pozdrawiam Krzysiaczek
![]()
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
paweł mam deprechę
ludzie narzekaja że im niedoświetla
kurka
jak patrze na pogode to im zazdroszczę problemów
i jeszce poziom wody sie podnosi, na wyspy nie ma jak dojść
i jeszce goszć mi nawalił z głowicą
ale sie zalę
pozdrawiam![]()
[ Dodano: Czw 09 Lut, 2006 ]
szymony
właśnie
zapytaj o papiery głownego badacza owego naswietlenia![]()
[ Dodano: Czw 09 Lut, 2006 ]
szymony
ty z trzemeszna jestes
ty łosiu ups
tzn
tam podobno naszego największego kopalnego wykopali
"czuję jak rodzi się moc"
kolego Adamie... ja rowniez naswietlalem na wielu korpusach i bylo ok. D200 jest pierwszym modelem chyba ktory wlasciwie tak naswietla mocniej.. d100 d70... nawet D2x... d50 nie probowalem.. ale widze po zdjeciach ze naswietla je mocniej. To nie to ze w kazdym z tych korpusow pomiar dziala tak samo.. pomiar w kazdym z tych body dziala inaczej, jest skalibrowany pod matryce. I osobiscie niechcac cie urazic to uwazam ze to twoja glowa niedoswietla, psuje mocno zdjecia a nie nikos, Z d100 rozumiem, mam korekte czasem wlaczona. Co do olympusa..no to umowmy sie o czym tu mowimy... byle canon g5 czy z A serii robi piekniejsze, bardziej kolorowe foty niz lustrzanki cyfrowe.
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
Jeżeli masz na myśli Jana K. to prawie by się zgadzało. Tylko że On jest nasz a nie waszZamieszczone przez jurgen
![]()
pozdrawiam Krzysiaczek