Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: debiut

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie debiut

NIKON D90

Domyślnie

ano ładnie. nie ma się specjalnie do czego przyczepić. Osobiście przyciemniłbym niebo, coby wyraźniejszy kontrast między słoneczną bryłą kapliczki a tłem chwycić.

No i dzien dobry na forum
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

to moje początki z lustrzanką i debiut zdjęciowy, dzięki za ocenę lechupe
    NIKON D90

Domyślnie

Jak na początki to zdjęcie poprawne, ale takie "do przewodnika po ziemi gnieźnieńskiej". In plus - światło, kadr też ok. In minus - kawałki gałęzi po prawej i denerwuje mnie ta latarnia, zupełnie nie pasuje do klimatu.

Domyślnie

Najważniejsze, że jest prosto. Światło ładne miałeś, ale te gałązki rzeczywiście lepiej usunąć. Na przyszłość pamiętaj, że w wizjerku widzisz troszkę mniej, niż potem jest na zdjęciu (przynajmniej tak jest w D50).
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie zdjęcie 2 do oceny!!

NIKON D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaligula Zobacz posta
    tak jak mikkay, zupelnie niepotrzebne te wiechcie z prawej, no i latarnia w tle, tez sie jakos nie komponuje z caloscia. miejsce fajne i pewnie ma potencjal, szczegolnie jesli pojawilbys sie tam o zachodzie/wschodzie slonca.

jesli chodzi o 2. zdjecie, to troche ta kapliczka znieksztalcona, dodatkowo brak powietrza u gory (uciety krzyz) nie dodaja zdjeciu uroku. nie wiem czy mam cos ze wzrokiem, czy tez monitor nie ostrzy, ale czy nie zastosowales troche zbyt malej go? ostrosc jest wg mnie gdzies na tych kolach, a schody i kolumny juz troche rozmyte.

Domyślnie street

NIKON D90

Uprawnienia umieszczania postów