Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Kolazyk

Domyślnie

Fajna seria Tylko trzy zdjęcia a ile mówią, ekstra
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    jak z tej dziewczyny nie wyrośnie zawodowa aktorka albo przynajmniej modelka to ja nie wiem!!! dawno nie widziałam tak odjechanego dzieciaka - mimika małej jest poprostu boska! widziałam fotkę którą wstawiłeś w THE BEST OF i zapisałam ją na dysku powinieneś ją poznać z synem Zbigniewa (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=43228 - to ten po lewej) - stanowili by idealną parę . pokazuj jej więcej bo niewiele rzeczy jest w stanie wywołać u mnie taki uśmiech na twarzy jak fotki tej małej
    Dzieki , przekaze rodzicom moze beda chcieli poznac ja z synem Zbigniewa

Domyślnie

Super zdjęcia, modelka i miny. Jedyne, co mi na dwójce nie pasuje, to palec z czerwonym paznokciem - niepotrzebnie odciąga wzrok.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JacekM Zobacz posta
    Dzieki , przekaze rodzicom moze beda chcieli poznac ja z synem Zbigniewa

no patrzcie jak sie rozbestwil nad moja corka wdomu jej pstrykam takie sobie fotki a na imprezach zawsze on z puszka biega a potem sie chwali
    ale dzieki wszystkim ,ze sie moja cora podoba
    |sprzęt dostarcza firma Nikon & Sigma|

Domyślnie

Fajny kolażyk, trójka taka inteligentna .

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

a fuj!!!!!!

Domyślnie

Jacek, zdjecia super

Arczik, ty chyba jednak jestes palantem... Dla niewtajemniczonych proponuje zajrzec do jego wypowiedzi na temat malych dzieci. Jezeli Ci sie nie podoba to nie ogladaj tych zdjec i nie oceniaj, a jezeli bedziesz takie rzeczy pisal to obiecuje, ze bede pod kazda Twoja wypowiedzia na ten temat pisal to co napisalem w piewszym zdaniu.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów