fajowo jak dla mnie wyglada to jak XIXw obrazgratuluje
Szukaj
fajowo jak dla mnie wyglada to jak XIXw obrazgratuluje
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
No poznałem modela po ręce, a w zasadzie to po cygarze![]()
Ładnie tu wyszedłeś Sailor.
A autorowi polecam wątek http://forum.nikon.org.pl/viewtopic.php?t=7353
Szczególnie akapit:
"Dodawanie zdjęć:
1. Zdjęcia powinny mieć maksymalny rozmiar 700(pion)-800(poziom)"
I sam może dać sobie ostrzeżenie![]()
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
nooo...mycha już sobie dałaZamieszczone przez josoko
a zdjęcie ciekawe :P
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
a ja bym to do digartu przenióśł - bo strasznie mi ingerencją PS śmierdzi - przecież SAILOR jest ładniejszy a tu wyszedł.... oj nic nie mówię![]()
boli mnie kolano czasem
Piotrze, udało Ci się "historyczne" zdjęcie......sailor wygląda na nim jak jego pra..pra przodek z młodych lat(jak cygara były w "modzie")....nie mówię, że źle... klimat ma![]()
![]()
Pozdrawiam Vesia Rzenno
Wasze zdjęcia - moje emocje i wrażenia
i cala prawda wyszla na jaw .. piotr po prostu sfotografowal zdjecie mojego pra pra dziadka bedacego niegdys znanym korsarzem szmuglujacym cygara z kuby podczas embarga"historyczne" zdjęcie......sailor wygląda na nim jak jego pra..pra przodek z młodych latglownym odbiorca byl niejaki Al .. nazwiska nie pamietam .. Bundy??, Capone??? .. jakos tak z poczatku alfabetu
![]()
super fota to ziarno nadaje takiego fajnego klimatu
sailor przyznam ze moje pierwsze skojarzenie bylo z "Ojcem Chrzestnym" i Don Corleone![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
wole awatarek![]()
Awatarek też fajny ale, to powyżej leprze, tak mi się wydaje bo bardziej naturalnie tam wyszedłeś.
Taki zamyślony,poważny, tak właśnie myślę![]()
D70 Sebastian Grodzicki
Skype "groseb"
gg 1519367
Skontaktuj się z nami