Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Tablet - konkretny model

Witam

Zamierzam kupić niedrogi tablet. Po przeglądnięciu postów raczej WACOM. Jak już wspomniałem ma być niedrogi i pod vistę. Co sądzicie o tych modelach:

1.Wacom Bamboo A6 http://www.tabletywacom.pl/products/bamboo/bamboo.htm
    2.Wacom Fun A6 http://www.tabletywacom.pl/products/.../bamboofun.htm - ten ma podobne parametry co poprzedni ale bogatsze oprogramowanie.

A może jakiś inny model w podobnej cenie.
    Pozdrawiam i proszę o radę.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Stalowa Wola / Kraków

Domyślnie

Posiadam ten 1. tablet, jest świetny, z tego co patrzyłem faktycznie jedyna różnica to oprogramowanie i kolor, a czy chcesz za to dołożyć około 100 pln to zależy tylko od ciebie Jeśli się myle to poprawceie
    de pięćdziesiąt, de osiemdziesiąt + t 12-24, s 18-55, t 28-75, n 70-210, SB-800, cokin P

Domyślnie

Odswieze tego posta...
    xey: co miales na mysli roznica jest w oprogramowaniu i kolorach? Kolor obudowy rozumiem? A oprogramowanie? Tzn???
    www.mattromanow.com

| N65 | D50 | D200 |N18-70/3.5-4.5 | N70-210/4 | N50/1.8 | S24/2.8 | SB-800 |

sailor
    Gość

Domyślnie

z tabletami jest tak ze albo kupuj najtanszego czyli bomboo albo intuosa. inaczej nie ma sensu ..
    w fun masz dolaczone jakies programy do rysowania itp .. i jest bialy(chyba) a nie czarny, koniec roznic.
    ja musialem zmienic z racji przesiadki na maca swoje ulubione volito2 i kupilem bamboo. przyznam szczerze ze volito bylo mniej delikatne i lepiej wykonane .. bamboo pracuje super ale za ciagle sie boje ze cos sie rozleci :P

Domyślnie

czyli tym bomboo pracujesz bez problemu pod Maciem? pytam bo sam zakupilem ostatnio kompa z jabluszkiem w logo
    www.mattromanow.com

| N65 | D50 | D200 |N18-70/3.5-4.5 | N70-210/4 | N50/1.8 | S24/2.8 | SB-800 |

Domyślnie

Działa bez problemów.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matromanow Zobacz posta
    czyli tym bomboo pracujesz bez problemu pod Maciem? pytam bo sam zakupilem ostatnio kompa z jabluszkiem w logo
    dziala dziala ... tylko volito nie pracuje pod jablkiem... co mnie lekko wqrzylo bo wyjatkwo sie przywiazalem do zabawki i bylo mniej tandetnie wykonane niz bamboo

Domyślnie

A podpowiedzcie koledzy jak się ma obszar roboczy Bamboo do dużego eranu - dajmy na to 22-24" ?
    Czy ten rozmiar (A6) mocno przeszkadza w dokładności trafienia w punkt ?
    pozdrawiam
    ff

Question

To dodam naiwne może pytanie: czy jak masz tableta to nie masz myszki? Jeśli tak, to jak sobie radzicie z tym? Komputer mam, że tak powiem, rodzinny i często małżowinka np. w Wordzie coś pisze czy innym excelu- i co, tabletem by musiała?
    Pozdrawiam, Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Orkaniusz Zobacz posta
    To dodam naiwne może pytanie: czy jak masz tableta to nie masz myszki? Jeśli tak, to jak sobie radzicie z tym? Komputer mam, że tak powiem, rodzinny i często małżowinka np. w Wordzie coś pisze czy innym excelu- i co, tabletem by musiała?
    W windzie masz klawiaturę ekranową
    >>
    D200 | AF-S NIKKOR 18-70 1:3.5-4.5G ED | AF-S NIKKOR 70-300 1:4.5-5.6G VR | SB-600 | PLAYSTATION 3

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów