Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: Tybet & Nepal

Oszczędny w słowach Awatar Ambrosious
    Miasto
    Wwa-Ursynów-Imielin

Domyślnie

27 - fajne... autentyczne emocje. Zresztą dzieciaki raczej nie mają potrzeby i nie umieją ich ukryć...
    Są oczywiście fachowcy, którzy twierdzą, że jak "model" patrzy w obiektyw to.... ale nikt tego nie udowodnił, a konwencje się zmieniają...
    33 - bardzo ładne. Ale to - w jakimś sensie - sytucja zastana... ktoś inny to stworzył.

Domyślnie

hoho juz dawno temu obejrzałam, wtedy wielkie emocje , teraz ze względu na sytuację polityczną jeszcze większe . Gratuluję , świetna relacja !
    D80, S10-20, S30/1.4,N50/1.4G, N80-200, sb-800,bronica ec-tl, nova 5,mini trekker aw
    http://szuwar.deviantart.com/

Domyślnie

Dzieki bardzo !
    d700

Oszczędny w słowach Awatar zimmek
    Miasto
    Nowe n.Wisłą

Domyślnie

Bardzo ciekawy reportaż i świetnie opisany

Domyślnie

Świetna relacja z pobytu....

najbardziej zaskoczył mnie sposób na gotowanie wody promieniami słonecznymi...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko

Domyślnie

Trzeba sobie jakos radzic i wykorzystywac to co "się ma"

Aż żal mnie teraz bierze, gdy widze w telewizji czy internecie główną ulice Lhasy, po której się niedawno szwędałam, tak zdemolowana.. i tych biednych Tybetańczyków.. Eh.

Pozdr
    d700

Domyślnie

Zuzus-naprawdę przepiękne zdjęcia i przepiękny zakątek świata. I, kurczę, bardzo przystojni "coponiektórzy" mnisiWidziałaś Cho Oyu! Wow!Super! Ja też czekam na resztę zdjęć. I bardzo mi się podoba Twój podpis o Bogu. Bardzo.
    Pozdrawiam
    P.S. A propo mnichów- to Arbuz to kobietą

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polska Południowa...

Domyślnie

Piękne...

Domyślnie

Arbuz zebys wiedziala niektorzy mnisi, ah.. i te czerwone szaty. Choc niestety jak sie podejdzie blizej, zwlaszcza w tych klasztorach w gorach, gdzies daleko od miasta, mnisi a wlasciwie ich szaty nie pachna za ladnie.. Mnich ma z przydzialu jedna szate i nie pierze jej zbyt czesto. to taki ot byl.

Ciesze sie ze zdjecia sie podobaja..
    d700

Domyślnie

Zuzus-na zdjęciach nic nie czuć, za to dużo widać A mnie się taki typ urody zawsze - nie wiedzieć czemu - bardzo podobał. Jak będziesz zamieszczać dalsze zdjęcia to, please, przemyć tam co dla mnie

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów